Vem är jag?


Vem är jag? Vem. Är. Jag.

Om jag skulle döpa år 2018 till något, skulle det vara det. En rubrik av "Vem är jag?".

I nuet tror man alltid att man hittat sig själv. Man glömmer bort att man liksom utvecklas hela tiden. Från minut till minut. Dag till dag. Rörelse sker hela tiden. Här och nu. Då och sen.

Innan 2018 började trodde jag på fullt allvar att jag minsann visste exakt vem jag var och vad jag ville. Att man som ung vuxen kan ha så fel kanske inte är så konstigt. Eller i vilken ålder överhuvudtaget. Man tror man har koll på livet och alla dess guldkorn. I själva verket vet nog inte en kotte i stunden.

Det jag fått lära mig om mig själv under detta år, det är magi värt. Jag är en sån som gillar allt fint med livet. Hyllar smått som stort. Tycker att minnen kan vara underbara trots sagor som slutade tvärtom. Gillar att dagdrömma. Ger aldrig upp. Gör exakt som jag vill när jag vill. Tänker för lite på konsekvenser. Lever efter känsla. Tror på att göra allt kul under livets resa.

Kanske är jag en naiv person som tänker på det fina i första hand. Kanske är jag för känslig. Kanske är jag alldeles för impulsiv ibland. Kanske är jag sån. Kanske är det just precis så jag är. Kanske har jag ändå hittat mig själv lite.

Förmodligen kommer jag skratta och säga att exakt samma sak nästa år. Inte visste Tess vem hon var då heller. Så håller det på så femtio år framåt. Tiden är i ständig rörelse. Vi kommer alltid att utvecklas. Bli äldre och klokare. Finna oss själva ännu mer. Det finns aldrig ett stopp.

Vem är då jag?

Jag vet precis vem jag är, här och nu.


#newyear #2018 #nyårsafton #nouw #nouwinspo #utveckling #välmående #skriverier

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida ,
Låter underbart att dagdrömma, leva efter känsla, göra vad du vill när du vill och ha kul under livets resa ❤
onlyonewaytogo.blogg.se
Tessjohans
Tessjohans,
Åh ja håller verkligen med <3 Hoppas du haft en underbar nyårsafton och bra start på året ❤️
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229