Veckotankar v.4

Det är fredag, klockan är nio och det är dags för veckans tankar!!✎ Det finns en kvar. En halvtrasig brun kartong med fåglar på. Klart alla flyttkartonger pryds med fåglar. Den klyschiga symbolen för frihet och att vara på väg någonstans. Om jag känner mig själv rätt, kommer den stå kvar där. Den har liksom blivit en del av inredningen nu.


✎ Vad är det med killar på tinder som bär solglasögon med en hund i knät? Vars talang är att koka en minuters makaroner på 58 sekunder?✎ Att göra chokladbollar en vanlig onsdag hos en vän, snacka livets grejer och hoppa över kvällsmaten. Det kan man väl ändå kalla vardagsguld?


✎ Vi har hela livet i oss. Här och nu. Inte då och sen. Just nu. Det är nu vi lever. Jag är tjugo år gammal. Lever för middagar med vänner, krokiga buggsteg, drömmar, pratstunder klockan tre på natten, stegen på gatan, skålandet, kyssen på sommarfesten, leendet av främlingen, den varma chokladen under vintern, färgerna i tavlorna och den långa kramen. Jag lever för mer än lite till.


✎ Älskar när man känner doft av mat i trappuppgången. Luktar och undrar. Önskar att man själv kunde laga något mer lyxigt än spagetti och köttfärsås. Något likt grannarnas doft i trappuppgången typ.✎ Läste i en fb-grupp att man kunde återskapa sina gamla spotifylistor. Så där satt jag en kväll och lyssnade på femtonåriga Tess musiksmak. Mycket av José Gonzaléz, Passion Pit och M83. Inte illa.


✎ "We should get coffee someday" och vips så var det så. Jag hade bjudit ut en på kompisdejt.


Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh älskar dina texter, man lever sig verkligen in och hamnar någon helt annanstans än där man faktiskt är! <3 Kram vackra du!
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh verkligen så fint att höra! Kram på dig fina Johanna <3
nouw.com/tessjohans
Enylja
Enylja,
Älskar verkligen att läsa dina veckotankar, så fina på något sätt. Håller med om det här med matdofter i trappuppgången, alla verkar laga så lyxig god mat medan jag själv äter samma tråkiga mat dagarna i ända. ❤️
nouw.com/enylja
Tessjohans
Tessjohans,
Åh så himla fint att få höra, tack! Håller verkligen med, mina maträtter är alltid samma gamla och säkra recept. Vi får hoppas våra grannar tänker detsamma om att vår mat känns lyxig haha ❤️
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229