veckans tre må bra tips


1. Stanna upp

Många gånger stressar vi igenom dagarna. Det är så mycket som ska bli gjort på dygnets 24 timmar. Laga mat, jobba, plugga, tvätta, träffa den där vännen, äta och ja ni förstår. Hela tiden har vi något för oss. Därför vill jag att du denna veckan stannar upp helst minst en gång per dag och bara andas. Ta ett djupt andetag och uppskatta dagen. Samla ny kraft och energi genom dina andetag. Känn in. Ibland behöver vi dra ner oss själva på jorden igen.

2. Unna dig något extra

Här pratar jag inte nödvändigtvis om nya prylar. Häromdagen släckte jag ner hela rummet och tände massa ljus. Jag letade till och med igenom mina flyttlådor bara för att hitta min mysbelysning. Sen satt jag där inne på mitt rum med en mysig spellista (min så kallade chill-och-mys-lista, du hittar den här). Ett perfekt exempel på att göra det där lilla extra för sig själv. Man behöver inte ha en partner för att göra det mysigt. Behandla dig själv så som du skulle behandla en partner. Du om någon är värd det!

3. Gör en inspirationstavla

Det är inte alltid man har motivation till hösten efter sommarens bravader. Man kanske inte känner sig så taggad på långa skol- eller jobbdagar. Lusten suddas ut mot gråare höstdagar. Något som jag älskar att göra när man känner sig lite ur balans är att skapa anslagstavlor på Pinterest. På alltifrån projekt man vill testa till städer man vill besöka eller kanske bara samla på sig nya outfits till garderoben. Skapa något för varje kategori du brinner för och låt dig inspireras! Jag tycker absolut att man öppnar ögonen för fler idéer och får upp drivet!


Till sist vill jag bara påminna dig om att du är du och du är helt fantastisk!


Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Åh vad bra tips och oj vad jag ska följa din lista! 😍❤️nouw.com/bellevetherese
Tessjohans
Tessjohans,
Jaa va kul att höra, va glad jag blir! 😍❤️nouw.com/tessjohans
BellEveTherese
BellEveTherese,
Förresten - tokvacker är du också! nouw.com/bellevetherese
Tessjohans
Tessjohans,
Åh jag tycker du är supervacker med fina du!! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229