Veckans lärdom, svälja tänder & vänner

Vad har hänt i veckan? Hur har jag staplat mig fram? Och vad var det egentligen som hände i fredagskväll?

Läs vidare så får ni veta allt och mycket mer om min gångna vecka!Veckans mående: Skulle vilja jubla hurra och med glimten i ögat, säga att jag mått prima. Men då skulle jag helt enkelt överdriva en aning. Jag har sprungit omkring som en oroad, stressad och förvirrad höna. Dribblat mig fram mellan hemtentor, seminarium och förkylning. Så med handen på hjärtat, mitt mående har varit som en berg- och dalbana.


Veckans fail: Jag svalde min tand. Eller nja kanske inte en hel tand. Vi tar det från början. Som ni kanske minns var vi ett gäng och bowlade i fredags. Kvällen fortsatte och vi hamnade till slut på dansgolvet. Jag som hade en skvätt kvar av min öl tänker att det är en bra idé att dricka upp för att enklare kunna dansa.

När glasflaskan nuddar min mun råkar någon dunsa in i mig och jag känner hur något lossnar. Som små gruskorn, varpå jag inser att det är en bit av min tand. Oturligt nog svalde jag dessa "gruskorn". Och nu sitter jag här, någon dag senare, med en skrovlig och avhuggen tand. På något sätt tycker jag att det blev ganska charmigt, min nya tand alltså.Veckans bästa: Jag har umgåtts med en massa vänner. Nya som gamla. Vilket är så himla kul! Ska även iväg för en tjejmiddag ikväll med tre nyfunna goingar. Tänka sig att det finns så många fina här i världen.


Veckans ångest: Måste säga att det varit tentaångest. Känns som om jag levde framför min dator i två-tre dagar. Men jag blev klar. Nu står jag här efter att ångesten lagt sig, starkare än någonsin.


Veckans fundering: Under tiden jag jobbar hinner jag nog tänka miljarders tankar. Man går runt och plockar samtidigt som man har en egen liten konversation i huvudet. Har alltifrån tankar kring universum till vad jag ska äta. Det jag fastnat extra mycket för just denna veckan är England, närmare bestämt Brighton. Är lite sugen på att åka dit en sväng till våren. Någon som varit där kanske?Veckans mat: Som den periodare jag är har jag funnit en ny maträtt. Jag lagar gärna mycket vegetariskt när jag bor själv. Slängde därför ihop en liten röra med qournbitar, pasta, matgrädde, crème fraiche och massa curry. Har blivit helt och hållet såld på detta. Lyllo mig att det finns matlådor kvar.


Veckans lärdom: Sist men inte minst, jag har lärt mig att det inte går att göra tusen saker på en och samma gång. Hur gärna man än vill. Ibland kan det vara bra att ta en sak i taget och göra det ordentligt. Att inte ha så bråttom!


Hur har er vecka varit?


#nouwautumnchallenge #nouwinspo

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Starkt inlägg! <3
nouw.com/artibus
Tessjohans
Tessjohans,
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh underbara du, känner igen mig så mycket i det du skriver om måendet berg- och dalbana. Hua för din tand som istället slänk ner i din hals men älskar ändå hur du vänder det hela till något positivt! Du är ju bara för härlig!! <3
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Skönt att man inte är ensam! Ibland kan ens mående verkligen åka upp och ner, runt omkring! <3 Åh men tack!! Man måste ju försöka se allt från ett positivt perspektiv haha <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229