Vardagsglimtar v.3

Godmorgon hörrni!

Verkade som att ni var många som uppskattade förra veckans vardagsbilder.

Så tänker att vi gör det till en grej, precis som mina veckotankar. Bilder och händelser från veckan får kallas "Vardagsglimtar", vad tycker ni om det? Ett koncept där jag skramlar ihop veckans glimtar och visar här.

Här kommer några halvdåliga mobilbilder från de senaste dagarna.Gick förbi mitt och M:s gamla lås på bron över Nissan. En dag i nian för ca fem år sen. Fint att se att den fortfarande finns kvar där, på mitten av bron. Kan dock inte låta bli att tycka att bilden ser ut som en dålig "inspo" bild man hittar på typ tumblr eller weheartit, om sånt fortfarande används?Piffade till vardagsrummet med denna på väggen. Har alltid gillat motivet och såg den för halva priset på en hemsida i julas. Nu väntar bara två till posters i ett hörn.Blev en reflektion en dag på grannhuset. Var fascinerad och tog en bild?Blev sugen på smoothie.Rostad äggmacka som tillbehör. Äter fortfarande rostat bröd minst en gång om dagen. Min brödrost är alltså guld värd.Den lille rackarn fortsätter växa så det knakar.Pluggade lite i soffan.


Och anmälde mig till högskoleprovet.Pluggade lite till fast på golvet. Viktigt att variera platser och miljöer har man hört.Lyssnade på Framgångspodden med Tilde de Paula. Hon pratade gott om denna bok så funderar på att beställa. Någon som läst den?Och till sist, lagade mat. Luktade curry i hela lägenheten.


#lista #vardag #nouw #nouwinspo

Gillar

Kommentarer

Lilljag
Lilljag,
Älskar första bilden 😍😂
nouw.com/lilljag
Tessjohans
Tessjohans,
Hahah men visst gör man! 😂❤️
nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh mer utav sådana här inlägg, tack! 😃 Så otroligt härliga bilder - dina vardagsglimtar talar verkligen för sig! <3 Fredagskram till dig!
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh men ja va kul att du gillar det, tyckte det blir som ett kul koncept med en liten update om veckan! 😃 Åh tack fina du, kram! ❤️
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229