Välkommen v.4

Hjärtegull och stjärtegull, det är måndag!

Tänka sig att vi redan rullar in på näst sista veckan i Januari! Kanske kommer tiden till våren gå ganska fort ändå? Hoppas lite på det. Vill gärna ha picknickar och uteserveringar nu. Men den som väntar på något gott osv. Så länge får vi faktiskt njuta av detta mysväder ett tag till.Hur var helgen då?

Jo. Nja. Lagade mat igårkväll. Köket blev en hel soppa kryddat med kaos. Har ju ett för litet ikea-stekjärn. Den plus alldeles för mycket mat är aldrig en bra kombo. Grädden rann över och letade sig ner på den varma plattan. Där stod jag och panikade med pastakastrullen i ena handen och stekspaden i andra. Tycker nästan lite synd om mina framtida barn som kommer få ta del av denna röra i framtiden.

Annars var den väldigt bra.Kommande dagar ska jag jobba en hel del. Blir lite så innan min engelskakurs börjar. Känns ändå helt okej. Det får bli en effektiv vecka där jag kör järnet med andra ord.

Tack och hej, hoppas er måndag blir underbar!


#nouw #nouwinspo #vardag

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Gillar verkligen din fönsterbräda med alla småväxter och lyktor 😊 onlyonewaytogo.blogg.se
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket!! ❤️nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Känner precis som du, jag vill också ha vår, picknickar och uteserveringar nu, nu, nu! <3 Kram fina du och ha en härlig vecka! nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229