välkommen till mitt kök

Halloj på er!

Det är torsdag och det är självstudiedag för mig två dagar framåt. Blir alltså långhelg - med plugg givetvis. Tänkte dock låta er slippa mitt pluggsnack och istället bjuda in er i mitt kök. Läggan börjar äntligen bli ett hem och få sina detaljer. Mest har väl egentligen hänt i köket.

Så välkommen in damer och herrar.Ovanför spisen finner ni pasta och pumpakärnor. En karta över Kalmar skymtar även fram, tillsammans med en växt och några rabatter (en student sparar ju gärna varenda krona som går).Fick också upp min taklampa i helgen. Mycket nöjd.Och tror inte ni missat mitt kylskåp till poesi vid det här laget.Minns ni rackarn, min avokadokärna från förra hösten? He's still going strong. Lite hängig men klarade av flytten till Kalmar.Flyttade in min hylla jag annars haft i badrummet tidigare. Vet liksom inte riktigt vad jag ska ha på den ännu. Nu kläs den mest av kurslitteratur och ett elefantöreblad som trillat av.En av mina två supersköna stolar (som jag för övrigt är lite förälskad i).Det är alltså här inne ni finner mig idag. Grävandes i böcker med längtande blickar efter att gå ut i solen.

Hej hopp!


#nouw #nouwinspo #bestofnouw #inredning

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Även om det är plugg på schemat kan det vara skönt med ledigt ändå! Otroligt mysigt du har det, detta blev man himla inspirerad av! <3
nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
Tessjohans,
Åh ja, håller verkligen med, få ta allt i sin egna lilla takt liksom! Och tusen tack!! ❤️
nouw.com/tessjohans
throughnatslens
throughnatslens,
supermysigt speciellt lilla dator nook:en very cozy❤️
nouw.com/throughnatslens
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tusen tack!! ❤️
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229