Välkommen hem till mig

Det börjar alltså likna ett hem hos fröken Tess. Det kunde man inte tro. Eller det kan man knappt tro. Jag har lite blandade känslor kring det här. Känner liksom ja och wow och äntligen. Samtidigt tänker jag att det inte är lönt, jag flyttar ju om bara några månader. Igen.

Men jag bor ju här just nu och kommer bo här till dess. Det är klart att jag ska ha ett riktigt hem under tiden. Jag kan inte gå runt och leva i flyttkartonger bara för att. Skärpning.

Här får ni åtminstone en liten glimt av det som finns hos mig nu:Beställde hem gigantiska posters någon gång i höstas, de har alltså bott i ett hörn intill min sovrumsdörr till nu, gömda för åskådare. Nu, några månader senare, pryder de väggen finfint.Precis ovanför soffan!Så hängde vi upp mammas och pappas gamla vinställ. Fått väldigt mycket vin under gångna månader, har cirkus fem flaskor till i garderoben. Borde ha vinkväll snarast.Slänger in en liten update om rackaren också. Han mår prima och växer som aldrig förr. Jag går runt likt en löjligt stolt mamma och supportar med avokado tisha.Dessa två ljuslyktor fyndade jag för ynka tjugofem kronor på Myrorna. Second hand hörrni, vad hade vi gjort utan det?Hojta till om ni känner för att se fler detaljer hemma hos mig. Ni är alltid välkomna!

Tack o hej!


#nouw #nouwinspo #inredning #secondhand

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Fint du har det 😊
nouw.com/simonandersson
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack!! 😊
nouw.com/tessjohans
linndossing
linndossing,
Men wow vad fint!!
nouw.com/linndossing
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket!! <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229