välj din energi


Du kan välja precis hur och var du vill lägga din energi. Vilka känslor du vill släppa fram och vad du vill känna. Allt du behöver fokusera på är ditt tankesätt. Alla situationer går att se ur olika perspektiv, frågan är vilken synvinkel du väljer?

Låt oss säga att du blir utskälld av någon på jobbet, får en spydig kommentar av en kund eller spiller kaffe på din nya skjorta. Din irritation stiger och du muttrar några svärord medan du kokar inombords. Jag tycker vi stannar klockan för en stund. Det som nyss hände är en så liten del av din dag. Ska en enda händelse få förstöra resterande timmar? Är det verkligen värt det?

Varje gång det sker något som får dig på det där bittra humöret, stanna då upp. Fråga dig själv: är det här värt att lägga ner energi på? Kommer jag må bättre av att tjura ihop? Oftast är svaret nej. Låt då denna känsla gå, släpp och fokusera på allt positivt du har framför dig.

Välj alltid att se det positiva. Vi blir så mycket gladare när vi lägger vår energi på sådant som är givande. Livet blir om något lite lättare.


#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh det är verkligen så viktigt och så himlans sant det du skriver! <3 Jag brukar ofta tänka på vad det är för energier som jag utsänder samt vad jag lägger min energi på! <3
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Tror det är superbra att tänka på det! Om något så blir man ju medveten om vilken typ av energi man ger till andra, som sagt smittar det ju ofta av sig. Om någon är glad blir man oftast glad själv! <3 Kram!
nouw.com/tessjohans
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Verkligen sååå bra! DU är grym vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Tessjohans
Tessjohans,
Åh men tack fina du!!<3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229