vågar du leva din stil?

Längst in i garderoben, där ligger den. Tröjan som väntar på att användas. Tröjan som är så underbart fin. En tröja du älskar med hela ditt hjärta. Ändå står du, vrider och vänder framför spegeln när du fått på den. Den är ju faktiskt lite genomskinlig, eller hur? Vad ska kollegorna tycka? Innan du hinner tänka längre, slänger du in tröjan igen. Längst in i garderoben. Där får den ligga och samla damm till nästa provtillfälle.

Varför är det så? Varför är vi så rädda för vad andra ska tycka och tänka om oss? Och kanske den viktigaste frågan: varför är det något vi ibland lever efter? Det är dags att vi vågar lite. Vi lever en gång. Inte ska vi gå runt i tråkiga kläder vi inte trivs i.

Men hur gör man då för att våga kasta sig in i sin stil? Att faktiskt våga bära upp det man själv tycker är bomb ass snyggt?

Här kommer mina bästa tips!1. Ta ett steg i taget.

Om du befinner dig i en sits där du inte vågar bära det du egentligen älskar, ta ett steg i taget. Ibland kan det vara svårt att köra all in på en gång. Leta fram den där tröjan som gömmer sig längst in i garderoben. Börja med den och ta en dag i taget.

Gör det i din takt och den väg du känner dig bekväm i. För varje dag kommer det att kännas lite lättare. Till slut kommer du ha samlat på dig tillräckligt med mod för att gå all in. Att köra helt och hållet på just din stil! Hur häftigt är inte det?2. Finn inspiration.

Det här är något som jag gör väldigt ofta. Bara genom att gå in på Instagram eller Pinterest, ser vi tusentals förslag på olika stilar. Något som kan hjälpa till på traven att samla mod till att våga. Att se andra som gillar det du gillar. Det kan också hjälpa dig att hitta nya vägar. Kanske finns det någon kombination du aldrig tidigare haft en tanke på? Ofta när man faller för en outfit på det viset, går det att efterlikna med sin egna garderob. Man finner liknande tröjor, byxor eller accessoarer.

Så ut och leta inspiration! Jag skulle rekommendera Pinterest och Instagram, men även stan. Ta en sväng ut och se vad folk runt omkring dig bär!3. Sträck på dig.

Många gånger har jag blivit granskad från topp till tå. Verkligen känt iakttagelsen hugga till. Men vet ni vad jag gör då? Sträcker på mig lite extra, för att det här är jag. Ingen ska någonsin få mig att ändra på mig.

Så när du väl vågat dig ut i vida världen - klädd i dina favoritplagg - sträck på dig lite extra. Visa att du är du och att du är stolt. För du är så jädrans fin, något hela världen bör få se.4. Skit i vad andra tycker.

Sist men absolut inte minst, skit i vad andra ska tycka och tänka. I slutändan spelar det ingen som helst roll vad Eva-Marie eller Bengt-åke tycker. Det viktigaste är att du trivs och känner dig pang-snygg. Det är ju trots allt du som ska gå runt i det och inte dem.

Så lova mig att du struntar i blickar och kommentarer. Du ska få se ut precis hur du vill. För tänk om alla gått runt i likadana outfits? Hur tråkigt hade inte det varit?


#nouwautumnchallenge #nouwinspo #nouwoutfits

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Alltså du är så grym tjejen, punkter som är så viktiga. Var och en utav dom, tack för att du uppmärksammar och uppmuntrar!! Jag måste även säga att jag verkligen älskar din stil, den klär dig så galet bra!! <3
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh men tack grymma du! Sånt är superkul att höra, vill kunna hjälpa och peppa! <3 Och tack återigen, känns som att jag äntligen hittat hem i min stil! <3
nouw.com/tessjohans
Angelinasalamon
Angelinasalamon,
ÄLSKAR dina inlägg!
nouw.com/angelinasalamon
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack finaste du! Blir verkligen superglad av att höra detta! Hoppas du haft en superfin kväll, kram på dig <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229