Vad vill du?

Det finns så mycket jag vill i livet. Sånt jag kommer på hela tiden. Nästan varannan minut. Skulle inte ljuga om jag säger att jag får minst 100 nya idéer varje dag. Det är inte lätt när man är ung och förvirrad. Speciellt inte när man vill göra allt på en och samma gång.

Hursomhelst har jag skrapat ihop lite av mina förbiflytande idéer och tänkte dela med mig!

Jag vill:- Åka ensam till Frankrike. Ta mig fram med knagglig franska mellan olika caféer. Sitta i parker och få skriva. Hur underbart hade inte det varit?


- Inspirera andra. Jag vill kunna hjälpa och skapa lycka. Få folk att faktiskt våga följa sina drömmar och framförallt att drömma stort. För ingenting här i livet är omöjligt. Allt går om man bara ger sig den på det.- Hitta ett yrke som jag verkligen brinner för. Tror detta är något som kommer med tiden. Vissa vet med en gång medan andra en dag bara inser. Kan tänka mig en drös olika jobb som jag är genuint intresserad av. Men tänker att det får ta den tid det tar. En dag kommer jag bara veta.


- Spara pengar. Mest av allt för att jag i framtiden ska kunna köpa mig en alldeles egen bostadsrätt. Vill kunna välja precis vilken jag vill. Det vore dröm. Sen sparar jag ju självklart pengar till eventuella resor, kan ju hända att det dyker upp en spontanare.


- Skaffa barn. Kan inte riktigt greppa hur fantastisk människokroppen är? Jag menar att vi kan skapa en liten varelse. En miniversion av oss själva. En liten krabat som växer upp, blir klok och underbar. Det för mig är så otroligt. Det här är dock något som får vänta minst fem år, jag är absolut inte redo för att ta hand om någon annan ännu.- Köpa mig en one way ticket. Bara vara iväg så länge jag känner för det. Uppleva och upptäcka. Att inte åka hem förrän jag är helt och hållet klar.


- Skriva en bok. Alltså wow, det här! Det måste vara världens grymmaste känsla. Att liksom få ner sina ord och tankar till en hel bok. Som en spegling av en själv. Har ingen aning om vad jag hade velat skriva om, men det hade varit otroligt mäktigt!


- Alltid vara mig själv. Något jag redan är och hoppas vara livet ut. Om folk inte accepterar den man är, då är det inte menat. Det finns människor som uppskattar en till tusen, precis som man är. Varför ska man då lägga tid på att vara någon annan bara för att göra andra nöjda?

Nu vill jag veta, vad är det du vill i livet?


#nouwautumnchallenge #nouwinspo #skriva

Gillar

Kommentarer

throughnatslens
throughnatslens,
drömmen kan vara början till allt 😍
nouw.com/throughnatslens
Tessjohans
Tessjohans,
Verkligen så sant! 😍
nouw.com/tessjohans
Cezia
Cezia,
Man ska drömma annars tar man sig ingenstans 😍
nouw.com/cezia
Tessjohans
Tessjohans,
Helt rätt tankar! Drömmar måste man ha, annars har man kanske inte så mycket att sträva efter 😍
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229