Vad hände egentligen?

Tiden rusar iväg och helt plötsligt sitter man här. Ett år senare och ett år klokare. Mycket hände i November förra året. Jag hade precis kommit hem från Kreta med V, jobbade en hel del och var ute på spaningsturer med F.

För övrigt var november 2017 en ganska rörig tid. Jag hade nyss blivit dumpad, ville hitta mig själv och visste inte riktigt vart jag skulle. Samtidigt var det så otroligt underbart. Många kompispass på gymmet, pizza-bakanden och utvecklande vänskapsrelationer.

Men vad mer hände egentligen? Har rotat bland mina bilder tagna för ganska exakt ett år sen.Åkte till min bror som då bodde i Mora. Läste om boken "En dag" och åt alldeles för mycket proteinbars. Jag var för rädd för att sova i skogsstugan som resten av familjen hade hyrt. Slumrade därför till på soffan hemma hos mig bror M.Hela familjen minus en, stack till England. Där åt vi typisk engelsk frukost, drack varm choklad om eftermiddagarna och gick turistiga på Londons gator.Och jag blev kär i alla gator som fanns. Har nog tusen foton på olika gator. För sån är jag, en gatu- och byggnads-älskare.Knäppte en bild om vänskap ur Oprah Winfreys bok. Att vänskaper är bland det finaste vi har här i livet, det är det noll tvekan om. Håll hårt i era vänner, det är inget som växer på träd.För er som inte vet så älskar jag Veronica Maggio. Visst var det då självklart att jag skulle ha hennes bok.Det blev en höst med mycket soppa. Speciellt taco-soppa eller gulasch. I år är det tomatsoppa som tar upp mina tankar.När jag inte åt soppa så åt jag kvarg. Helst med banan och cashew. Ville gå all in med träningen och bygga muskler. Idag vill jag bara må bra och träna för skojs skull. Att ens syn på något kan ändras under bara månader.Hade kort hår och tog selfies på toan. Borde jag kanske klippa mig kort igen, vad säger ni?? Är så kluven.Jag och F hade kvällspicknick framför ett mysigt Halmstad. Vi åt Linschips, naturgodis och levde life. Detta till en skum bil dök upp och förföljde oss. Som vi rusade därifrån med hjärtat i halsgropen.


#nouwautumnchallenge #nouwinspo

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Härlig blogg!!nouw.com/johnssons
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket!! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229