Ur min kamerarulle

Ibland händer det. Det finns stunder då jag plockar fram mobilen och knäpper av en bild eller två. Även om det är sällan. Sker ju främst med kameran eller inte alls numera.

Tänker att vi tar en liten titt.På en bensinmack utanför Halmstad. Vi skulle fotografera i danska fallen en varm lördag.Picknickade. Sker hela tiden nu. Är lyckligt lottad. Heja solen och heja härliga pratstunder på filt!Ni vet middagar med vänner? Hade en sån med hela gänget. Vi pallrade iväg till Willys och köpte tacogrejer och lagade tacos. Konstiga konversationer och många skratt.

Gillar gånger hundra.Blev bartender för en kväll och råkade bli läskigt lik en av mina bröder. Typ så lik att om han vore tjej.Klappade katt!Åkte lite spårvagn hit och dit.Hittat på en cafétoa.

Och ja, ja och ja! Aldrig värt.Delicatoboll <3 Hade kunnat vara jag som skrev pga min förälskelse till chokladbollar.Gick i sol.Att gå längs med Nissan sena kvällar, något alldeles extra. Ibland vet Halmstad hur man charmar.Och måste kolla in trädet!! Färgen!! Finns några fina i norre katts park.

Det var det hela för nuet. 


#nouw #nouwinspo #lista #blogglista #vardag

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Vilket härligt inlägg vännen! ❤️ Så fina bilder och går det att inte älska toacitaten? haha! Kram! ❤️
nouw.com/missjohansson
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket, så härligt att höra! Men eller hur haha, älskar dem! Kram ❤️
nouw.com/tessjohans
megkaup
megkaup,
vilken feel good-känsla jag fick av detta inlägg! jättefina bilder 😍
nouw.com/megkaup
Tessjohans
Tessjohans,
Åh men så fint att höra! Tack så mycket! 😍❤️
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229