Tysta planer en torsdag

Sitter fortfarande i sängen. Jag är ledig idag och ska göra absolut ingenting. För ibland behöver man göra ingenting också. Har haft väldans fullt upp senaste tre veckorna. Ingen stund där jag fått varva ner ordentligt. Och andra sidan måste jag ju skylla mig själv. Älskar ju att ha tusen projekt i luften och samtidigt få umgås med vänner.

Idag har jag faktiskt tänkt läsa och lämna tv:n ute. Blir så lätt att man hamnar där på soffan framför netflix. Vilket man egentligen inte får ut något vidare vettigt av. Därför idag, torsdag: läsa, dricka varm choklad och skriva. Så får det bli.

Och hörrni! Ni har varit många som vill velat se nya tillskottet på kroppen. Tatueringen alltså. Blomman är sen innan. Den nya är bredvid. Några har svårt att se vad det är och andra ser direkt. Det är streck som ska bygga två kroppar som håller om varandra. Ett bröst till vänster och armen som går förbi. En fick bilden av två änder, en annan såg två ljus och jag själv ser ibland två blundande ansikten. Vilket jag tycker är lite kul, att det inte är så tydligt utan blir en tolkningsfråga. Vad det är för en, kan vara något helt annat för en annan. Fantasin är ju oändlig. Skulle vilja beskriva den som ful-fin eller fin på sitt egna lilla vis, oavsett så är jag nöjd.


#nouw #nouwinspo #vardag

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Wow vad snygg tattoon blev!!! Älskar tatueringar som man kan få till lite olika saker. Lite som att hjärnan ser det som är viktigt för en! Kram
nouw.com/linndossing
Tessjohans
Tessjohans,
Åh men tack så mycket!! Ja men samma här, tycker det är häftigt med vissa motiv man kan se så olika trots att det är samma sak man kollar på! ❤️ Kram på dig!
nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Helt fantastiskt fin, älskar den på alla sätt och vis!! <3 Wow!
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket fina Johanna! <3❤️
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229