tre hösttips


Hur mysigt är det inte med höst? Nog en av våra mysigaste årstider. Att liksom få gosa in sig i stora koftor, under filtar och tända ljus. Framförallt inte få dåligt samvete för att man är inne såpass mycket, det är ju ändå mörkt och kallt.

Har gjort en lista med tre "att tänka på" grejer inför kommande veckor. Tänker att det kan vara bra att påminna sig själv ibland, vad som får en att känna extra balans och lycka. Så här är mina tänkvärda tips från mig till dig.

1. Lev nu

Jag vet att detta är en grej jag ofta tjatar om. Men det är så himla viktigt att man faktiskt lever nu. Att man inte glömmer bort att uppskatta vad som är framför en just denna minut. Det finns så mycket som kan ske över en natt och förändra ett helt liv. Särskilt när man som minst anar det. Så lova mig att leva mer i stunden.

2. Tänk inte för mycket

Det är alldeles för enkelt att man hamnar i perioder där man övertänker. Nästan så mycket att hjärnan spricker. Ibland behöver man faktiskt inte tänka så mycket hela tiden. Gå lite mer efter hjärtat istället.

På så sätt kan vi bespara oss själva så mycket oro. Det som har skett går inte att ändra på och det som kommer att ske går inte att förutspå.

3. Drick varm choklad eller te

I mängder! Enkelt men så bra. Tänk er blåsiga höstkvällar när man är extra frusen. Hur härligt är det inte då att mysa under en filt med en varm kopp? Eller när man inte orkar laga mat och istället gör en ostmacka, perfekt tillbehör ju! Glöm inte att det också värmer när man känner sig nere och hjärtat är tungt. Skulle säga att det här är så värdefullt vid många olika tillfällen.


Gillar

Kommentarer

EmelieGasc
EmelieGasc,
Så fina bilder!! Och grymma tips<33
nouw.com/emeliegasc
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack!! <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229