söndagstips från mig till dig

Godmorgon på er och godmorgon på söndag.

Innan vi kickar igång, vill jag bekänna en sak. Under gårdagen åt jag en avokado och fick en idé om att föda upp ännu en planta. Min tredje? Har jag - Tess - utvecklat ett plantberoende? Herregud, vet inte hur det här ska sluta hörni. För det första får mina elefantöron nya tillskott varannan minut. För det andra finns det snart inte plats för fler växter i mina fönster. Ändå fortsätter jag. Lär leva i en djungel snart.

Men nog om det. Vi lämnar mina förvirrande tankar och går vidare till lite tips!Lite grejer jag helt enkelt har insett under min första månad i Kalmar.


- Keso. Jag erkänner. Min kesoperiod är tillbaka. Äter keso till allt, helst hela tiden. Denna gudomliga produkt.

- Serien Workin' Moms på Netflix. En sån där mysig och rolig serie. Man kan slappna av och tänka på ingenting. Kortare avsnitt, perfekt till frukost eller mellis.

- Att sova i pyjamas. Mest tyckt att detta varit klumpigt. Men nu när min lägenhet har blivit iskall, har mina pyjamasbyxor räddat livet på mig under nätterna.

- Havremjölk till havregrynsgröt. Okej det här började jag med någon gång i vintras, känner dock att jag bör tipsa. För mycket havre tänker ni. Nej tänker jag. Blir så otroligt gott! Toppa med valfria bär, kokosflingor, chiafrön och pumpakärnor. Skulle kunna leva på detta.

- Planera mera. Tänk att jag har levt mina tjugoett år och trott att jag aldrig skulle bli en planeringsmänniska. Ack så fel jag hade. Det här har underlättat något otroligt när det kommer till plugget. Jag hinner både med att studera och ha en fritid. Halleluja.

- Sänka kraven. Blev klar med en uppgift redan i fredags, men har liksom inte vågat skicka in den ännu. Tvivlar något enormt på texten och känner mig inte nöjd. Men idag ska jag. Man kan inte ställa så höga krav på sig hela tiden, det funkar inte i längden. Vi måste bli snällare mot oss själva.


Det var lite snabba tips från mig.

Återgå nu till ert söndagsmys och gör det grymt!


#nouw #nouwinspo #bestofnouw #vardag #tips #lista #blogglista

Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
åh blev sugen att "föda upp" en ny avokado nu när jag såg din bild 💚 att sova i pyjamas är för övrigt det gosigaste som finns ju!
nouw.com/megkaup
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Sista punkten är så rätt, något även jag behöver bli bättre på! Stort tack för dina tips och för tankeställaren, då är så bra fina Tess-tjejen!! <3
nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229