Så lever du för dig

Det är inte lätt idag. Speciellt inte när du kastas hit och dit och upp och ner. Som att någon har stoppat in dig i en torktumlare. Någonstans därinne tappar du bort dig själv, mitt i allt virvel.

När du väl brutit dig ut är du vilsen och rädd. Innan du hinner hitta dig själv placeras du i ett fack med förväntningar. Förväntningar på hur ditt liv bör se ut, vad du bör göra och hur du bör tänka. Innan du vet ordet av det följer du strömmen. Du gör si och så medan andra blir mer än nöjda, för så länge du inte sticker ut, då är det okej. Och där och då lever du efter andras hopp och förväntningar. Men vad hände med dig och dina drömmar?

Det är dags att du börjar leva för dig igen.

Men hur lever man egentligen för sig själv?Följ ditt hjärta istället för andras.

Detta skulle jag säga är den viktigaste punkten av alla. En sak som är värd att tas upp igen och igen. Det finns så många som lever efter andras drömmar och mål. Människor som inte vågar gå sin egen väg och räds andras åsikter. Men om du inte följer ditt egna hjärta, är det då ditt liv?

Du ska leva för det ditt hjärta klappar för, det som är allra störst i världen och får dig att le som en dåre. Något som gör att du skriker av lycka. Vi föds och får en chans till ett fantastiskt liv. Vore det inte galet att inte ta den chansen?Våga vara du.

Du har en helt fantastisk personlighet, kommer med bra idéer och har ett hjärta av guld. Våga visa det för alla andra också. Grejen är att oavsett vad man gör eller hur man är, kommer det att finnas folk som inte gillar en. Allltid. Du kommer alltid vinna på att vara dig själv. På så sätt får man ju faktiskt vänner som finns där och accepterar en för den man är.

Så stå upp för dina tankar och åsikter och va hundra procent dig själv. Du måste våga vara du.


Välj din energi.

Umgås med människor som peppar, ger stöd och bra energier. De som får dig att känna dig lyckligast i världen. Människor som snor mer energi än ger, kan sänka dig något så otroligt. För det är ju så, känslor smittar av sig. Om någon är glad blir du oftast glad och om någon är nere sjunker även du. Sen kan givetvis alla ha en dålig dag. Man ska inte överge någon bara för att den råkar vara ledsen en stund, då ska man självklart stötta i vått och torrt, men jag tror ni förstår vad jag menar.

Omringa dig med sådant som du mår bra av. Alltifrån vänner, egentid och hobbys.Acceptera dig.

Stå inte framför spegeln och klanka ner på dig själv. Tänk inte på alla skavanker eller hur du en gång gjorde bort dig. Hur du borde vara si eller så. Att du inte gillar det här eller det där. Människor är olika och du är bra hur du än är. Jag tror att för att må bra måste man acceptera den man är. Det funkar inte att gå omkring och straffa sig själv hela tiden. Då sjunker man till slut mot botten.

Även om det är svårt ibland, försök. Försök vara din bästa vän. Försök att acceptera dig för den du är, för du är så grymt bra!


Glöm inte bort att leva för dig.


#nouwinspo #välmående #pepptalk #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Det är verkligen så viktigt att göra det man själv mår bra av och inte lyssna på andra! Så bra och viktigt inlägg <3
nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
Tessjohans,
Ja håller verkligen med! Tack så mycket fina du <3
nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Alltså du, hela du är så oherhört fantastisk! <3
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh men ska du säga finaste du! <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229