Så ger du livet en spark i baken

Tänk att just du fått en biljett till en oförglömlig resa. Till ett liv fyllt av upplevelser, skratt och intryck, där du får vara guide. Bara du bestämmer vart du hamnar och vad du ska göra. Du har en chans till alla möjligheter i världen. Hur mega otroligt är inte det?

Men fångar du verkligen alla dessa chanser? Vågar du leva till fullo under resan? Jag tror att vi alltför ofta nöjer oss. Kastar bort drömmar och visioner. Tänker att "allt är bra, varför ändra på ett vinnande koncept?". Vilket man i och för sig kan undra, varför ska du ändra på ett vinnande koncept?

Mitt svar: det är så du utvecklas! Vi kan inte ta oss framåt om vi springer i samma ekorrhjul dag ut och dag in. Visst kommer vi runt flera gånger om, men vi rör oss inte framåt, eller hur? Det är dags att du ger livet en spark i baken! Våga kliv ur din comfort zone.

Jag vill att du rör om rejält i grytan. Här är några spark-i-baken-råd från mig!Kick ass.

När det gäller allt. Kick ass på jobbet, skola och träning. Lägg ner hundra procent krut och jävlar anamma i allt du gör. Jag vill att du kämpar för det du tror på och aldrig gör något halvhjärtat. Satsa på dina drömmar trots förutsättningar. Man måste börja någonstans och så länge man försöker, är man ett steg närmre sitt mål.

Ingenting i livet kommer gratis. Tur är väl det, hur hade vi annars skaffat oss mål och ambitioner? Allting går om man bara har viljan till det. Se bara på alla människor runt om i världen. Ett grymt exempel är Greta Thunberg som klimatstrejkar. Hon har lyckats engagera en hel värld i denna fråga. Det strejkas hej vilt från Sverige till Finland till England och så mycket mer. Hon om någon är grym på att köra på det hon tror på.

Lova mig att du ger allt och ännu mer till livet!Tro på dig själv.

Inget av ovanstående kommer fungera om du inte tror på dig själv och dina förmågor. Det är ju faktiskt så att man måste våga tro att man kan, för man kan. Du kommer alltid klara av mer än vad du tror att du gör. Livet ger dig endast utmaningar som du med säkerhet fixar galant. Och om du inte tror på dig, vem annars ska? Allt börjar och slutar med dig.

Så stå rak i rygg och intala dig själv att "det här klarar jag, jag är badass-grym". För det är du verkligen!Kasta dig ut.

Tänk inte så himla mycket hela tiden. Det är oftast när vi tänker som problem skapas. En tanke senare och man är rädd för vartenda litet steg. Något som ofta leder till att man inte vågar satsa. Då har man krånglat till det rejält samtidigt som man byggt upp en vägg. En vägg som är svår att bryta ner igen.

Ibland måste du våga kasta dig ut och inte tänka på sådant som kan hända. Sluta blockera dig själv med funderingar och bara kör. Kasta dig ut bland alla möjligheter!

Och om du mot förmodan måste tänka på konsekvenser - tänk på dem bra. Se hur otroligt fint allt kan bli om du bara satsar.Ibland måste man våga röra om i grytan. Inte kan vi alltid gå i samma fotspår. Livet blir så mycket roligare om vi är villiga till att lära och utvecklas. Skit i om du lever okej eller har ett vinnande koncept. Det finns alltid nya stigar att följa. Sådant som skapar extra glädje och får just dig att utvecklas!

Jag tror på dig!


#nouwautumnchallenge #nouwinspo #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Bra skrivet 😊nouw.com/simonandersson
Tessjohans
Tessjohans,
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh du är så fruktansvärt underbar, du får i princip alltid kroppen att pirra till lite extra utav lycka och en jäklar annama! Jag hoppas att även du följer dina egna råd som du förmedlar till oss vännen! <3 Stor måndagskram!nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack finaste du! Blir så underbart glad av att höra sånt! Vill ju kunna inspirera och få folk att må bra <3 Tro mig, det försöker jag verkligen göra, även om det ibland känns svårt. Hoppas du haft en superfin kväll och bamsekram <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229