så får du en bra morgon


Hur ser den där perfekta morgonen ut för dig? Har du några speciella rutiner eller saker du måste göra för att må bra? Jag tror att vi alla har våra säkra kort och vet hur vi bör starta dagen för att må extra bra.

Idag tänkte jag därför dela med mig av tre saker jag gör för att -i mina ögon- få till en bra morgon.

Börja dagen med en podd

Älskar när man har den där extra tiden på morgonen och faktiskt hinner ta det lugnt. Vid sådana tillfällen brukar jag starta igång en podd, det blir som sällskap samtidigt som man slipper anstränga ögonen det första man gör. Mina favoritpoddar just nu är: Framgångspodden, Alex & Sigge, Forni & Hamilton och självklart underbara Skäringer & Mannheimer. Knepet med att ha flera favvopoddar är att de kommer ut olika dagar. På så sätt har du ofta ett nytt avsnitt att lyssna på, vilket för mig är en dröm då jag lyssnar väldigt mycket på just poddar.


Gör en god frukost

Jag vet så många som inte äter någon frukost. Min fråga är hur klarar ni er? Frukost är det som ger mig energi och får mig att orka de första timmarna på dagen. Kroppen behöver fyllas på efter flera timmars sömn. Så tips till er som inte äter frukost, börja med det! Ni kommer märka så stor skillnad!

Dessutom finns det så många olika varianter på frukostar. Man behöver inte alltid köra på en tråkig tallrik med fil. Variera från morgon till morgon så tröttnar du inte lika lätt! Min favoritfrukost just nu är gröt med frysta bär på, om ni gillar gröt är det ett hett tips!


Tänk igenom dagen

Det här är något jag gör varje morgon, mest för att få en överblick av dagen. På så sätt kan jag planera utifrån vilka tider jag kan göra vad. När jag bör träna för att hinna äta och duscha för att sedan komma i tid till skolan. Man får en tydlig plan på vilka tider man ska förhålla sig till.

På helger är det dock annorlunda, dagar som de tar jag lite som det kommer. Allt behöver inte planeras till punkt och pricka.


Hoppas ni får en underbar morgon och tar hand om er själva lite extra!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229