Otillräckligheten själv


Det har etsat sig fast i huvudet. Orden. Din besvikelse. Skam som sköljer över mig. Gör mig illamående, gör mig till ingenting. Vill bryta ihop i bilen, på löpbandet, i duschen. Centimeter från alla tårar som gror inombords, millimeter från att gå itu. Jag tog jackan och sprang. Det gick inte mer.

Finner mig själv gåendes mitt på en landsväg, omringad av tomhet. Misslyckad. Passar inte in i någon mall. Klär kinden med tårar. Möter bilar som kör i mer än 70, människor som glor. Halsduken som inte räcker till, lika oduglig som mig.

Hon med stilren skjorta, stram hästsvans och som föddes med planering i varenda fingertopp. Det är hon jag aldrig lär bli, hon jag inte vill bli. I stället är jag - just nu - besvikelsen förklädd i smutsiga armar och baggy jeans. Otillräckligheten själv.

Försöker vila i låttexter och använder fejkade leenden i olika former. Plåstrar om sorg, sköljer med te och äter ostmackor. Lagar och bygger upp. Får en kram, blir okej, präglas av sår.

Vågar må dåligt en stund, vet att det går över. Att det blir bra, alltid. Snart. Till slut. Bara inte just nu.#nouw #nouwinspo #bestofnouw #skriva #tankar #välmående

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Wow vad för hur fantastisk du är på att fullkomligt gripa tag i en genom dina texter. Du är grym. Ta hand om dig 💕
nouw.com/fridachristinas
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tusen tack! Så otroligt fint att få höra! Kram på dig ❤️
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229