Oredigerad lycka med torsdags-salsa

Vi överlämnar det till han däruppe nu, med vitt skägg och änglakör. Det går inte. Vi är två stora frågetecken mosade i en alldeles för svår ekvation. Lika okunnigt tröga på varenda mattetal. Att vi lyckades få godkänt i matematik under gymnasiet, det är fortfarande ett mysterium känt som Sveriges svåraste fall. Ingen fattade.

Med händerna i luften och en paus, vandrade vi omkring på Hemköp. Matbreak nummer två. Det blir ofta så när vi ses. Vi äter och skrattar. Skrattar och äter. Oredigerad lycka. Enkel renhet i vänskap. Det är som att ”plugga inför HP” har blivit ett kodord för god mat och härligt sällskap. En täckmantel som vilar över stressen.

Hur vi än vrider och vänder på det hela, kan vi ju inte mer än att göra vårt bästa. Omänskligt skulle det vara. En alien från en annan planet med magiska krafter. Berätta gärna hur ni gör, tack på förhand.Idag är det torsdag. Jag ska på möte inför filmprojekt två. Likt förra gången kommer vi bila till Varberg, när det väl är dags. Den här gången på kvällen. Sen kommer vi bo där igen, i redigeringsrum tre, under ett par veckor. Petigt att klistra in det i livet som pluggis, arbetare och träningsfreak. Men det går. Det måste ju gå. Speciellt när det är något man brinner för.Sedan händer torsdags-salsan, ikväll. Tiden då man svänger på höfterna, ger en (vad man tror är) charmig blink och låtsas bära röd fladdrig klänning. Kanske tar man med sig några moves till dansgolvet på lördag. Det tillsammans med kolasnören och midjeväska. Vilket kap. Populärast på klubben.


#nouw #nouwinspo #dagbok #vardag #tankar #skriverier

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Du skriver så fint, hoppas salsan blir super - det låter minst sagt fantastiskt! ♥️♥️
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack fina du! Salsan har gått superbra, verkligen så rolig dans! ❤️
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229