när ingen ser


Jag är ju en liten sucker för listor. Otroligt kul att fylla i, men också så givande att läsa på andras bloggar. Känns som man kommer personen lite närmre. Så tänker att vi kör en liten fredagslista!


1. Har du något smeknamn?

Mitt namn är ju väldigt kort i sig redan. Men jag har lyckats samla på mig Tessan och Tessi. Har använts sedan jag varit liten, mest av familjen. Så om ni ser mig vänder jag mig om när ni skriker Tess, Tessan eller Tessi!

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Tror alla har en del småsaker för sig som är en aning skumma. Det jag kan komma på nu är att jag alltid trycker på bilnyckeln ca tre gånger extra för att säkra mig om att bilen är låst. Jag måste alltid gå på toa precis innan jag ska sova. Alltså funkar det inte om jag går på toa och sen surfar ett tag, då måste jag gå på toa en gång till efter. Liksom exakt innan jag lägger mig för att somna!

3. Andra måsten?

Måste dra upp persiennerna varje morgon, annars känns rummet stökigt?

4. Några lyxvanor?

Inte mer än när jag väljer att lyxa till det hemma med tända ljus, nybäddad säng och en varm dusch?

5. När ingen ser, vad gör du då?

Dansar och sjunger. Tror att jag är en skådis när jag lyssnar på musik vilket leder till att jag går runt och gör massa miner. Lever mig in lite väl mycket i musiken haha. Klockan 6 en morgon hade jag värsta showen och hörde inte att mamma kom ner för trappan. Hon möttes av en väldigt konstig syn haha.6. Vad stör du dig på hos andra?

Åh men människor som går långsamt när man själv har bråttom och inte lyckas ta sig förbi dem. Annars människor som alltid ser fel i allt och tar andra för givet.

7. Vad är din sämsta sida?

Ni vet snickers reklamen "you're not you when you are hungry"? Liiite så är väl jag också. Kan bli väldans tjurig när jag inte fått äta på ett tag, hungern liksom suger ut energi ur mig. Då är jag inte att leka med haha..

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Beror lite på vart i rummet sägnen står. Men just nu sover jag på höger sida. Ibland i mitten, det är ju det bästa när man är singel, att bre ut sig över hela ytan.9. Vad gillar du för filmer?

Har en väldigt blandad filmsmak må jag säga! Allt från skräckis till komedier. En av mina favoriter är dock The Age Of Adaline, se den!

10. Gråter du ofta?

Grejen är att det här går i olika perioder. Ibland är jag på topp i flera veckor och gråter inte en enda tår, medan jag ibland jag känna mig nere och gråta lite varje kväll i en vecka haha. Har också med åren blivit den där känsliga typen som gråter över förlovnings-videos, hundvalpar och när människor hjälper människor. Allt är så fint att jag brister.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Att allt alltid löser sig! För det är ju så, allt kommer att lösa sig på ett eller annat vis. Det vet jag ju själv med. Ibland kan jag dock hamna på sidan av massa oro och tänka lite för mycket. Men oftast känner jag att det fixar sig.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Håkan Hellström, Veronica Maggio och 00-talets olika hits haha. Typ som "Kom igen Lena!", "Satan i gatan" och "It wasn't me". Vad sjunger ni i duschen?

13. Vad önskar du dig mest just nu?

Önskar att jag kunde flytta in i lägenheten nu, nu och nu! Är så sugen på att kicka igång med inredningen. Har stora planer.

14. Vilken maträtt är din favorit?

Varierar en hel del, men tackar aldrig nej till Sushi och Tacos!


Lista finner ni här!


Gillar

Kommentarer

elin cecilia
elin cecilia,
spännande att se inredningen i lägenheten sen då 😃
www.elincecilia.com
Tessjohans
Tessjohans,
Åh ja verkligen! 😃
nouw.com/tessjohans
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Haha punkt 5 kan man ju känna igen sig i, så kul ju! <3
nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
Tessjohans,
Haha men eller hur! <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229