mina second hand fynd

Mitt hjärta klappar ju lite extra för sådant. Går hellre till second hand än en butikskedja. Främst för att jag har fastnat för charmen i det unika. Det finns ju grejer som ibland inte går att hitta i vanliga butiker. Men sedan är det ju också ett stort plus för miljön. Oftast finns en tanke bakom köpet och shoppingen blir mer än bara en konsumtion.

Har under den senaste tiden lyckats fynda en del saker.

Först ut har vi muggar till min samling. Som tidigare nämnt har jag ju en kärlek för mönster och koppar. Och vad passar inte bättre när kylan smyger sig på? Mer varm choklad åt folket!

En jeansjacka. Ni anar inte hur stora drömmar jag har haft kring en bra jeansjacka. Till slut fann jag den! Äntligen en som sitter bra och avslappnat. I min tidigare jacka har armarna klämts ihjäl, vilket resulterat i att jag har känt mig som Hulken. Men not anymore!!

Det har hänt igen. Mitt elefantöra har tre nya elefantbebisar på gång. Överstyr? Kanske! Tänkte plantera en av dem i den här hand-vas-krukan. Tror det blir gulligt.

En ram och en målad bild. Köptes separat. Bilden fick bli på sne, men tycker att det konstigt nog funkar ändå. Skulle säga att det beskriver mig som person, lite knäppt - men funkar i alla fall.

Som ni ser är min tavelvägg under konstruktion. Har även införskaffat mig två nya kuddfodral, så snart får ni se ett halvt nytt rum!

Jag erkänner: halvdåliga bilder. Men! En svart väska. Det lär komma en dag då jag tröttnar på ryggsäck till skolan. När den dagen är kommen, då är jag mer än redo. Kan med stor säkerhet även intyga att den lär följa med till Halmstad i framtiden.

Den här boken har ni skymtat i ett tidigare inlägg. Fann den på second hand för cirkus tre veckor sedan. Endast tio kronor. Jag är hur fast som helst. Det är på riktigt, namn utbytta och dagbokstankar. En så gripande historia. Rekommenderas verkligen! Ska finnas två uppföljare också.


Men det var allt för denna gång! Har ni fyndat något fint på sistone?#nouw #nouwinspo #bestofnouw #secondhand

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Åh riktigt fina fynd du hittat! Älskar verkligen kopparna, så himla fina och annorlunda ändå! Jeansjackan är ju också goals, åh så skönt att hitta den perfekta på second hand! 😃idanilssonphoto.se
Tessjohans
Tessjohans,
Oh ja, är så otroligt nöjd! Verkligen helt perfekt att hitta den på second hand, både bra för plånbok och miljö ju! <3nouw.com/tessjohans
idagrundelius
idagrundelius,
Men second hand är ju ta mig fan fyndens grej, ÄLSKAR det nouw.com/idagrundelius
Tessjohans
Tessjohans,
Men visst är det!! Second hand är livet! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229