Mina höstmål

Det är typ höst igen! Vilket betyder nystart, på något vis. Tänker man. Eller så gör man det inte.

Jag har klurat fram och tillbaka. Funderat över min vardag. Insett att det skulle kunna göras några justeringar. Något som i teorin är lätt som en plätt, men i praktiken svårare än att bestiga Mount Everest.

Låt oss ta en titt på vad jag har målat upp för denna höst.Laga mer mat.

Det klassiska. Har inte detta varit ett mål under alla mina "mål listor"? Tänka sig att man aldrig riktigt lär sig. Men i höst blir det bättre (håller vi tummarna för). Jag kommer vara fattig student och helt enkelt inte ha råd med matköp om dagarna.

Så jag satsar på matlådor. Om det nu slutar med bananpannkakor varvat med vegetarisk bolognese, ja då får det bli så. Hade behövt en redig kickspark i baken hörni!


Gå och lägga mig i tid.

För på något vis ska man alltid göra ditten och datten. Plötsligt slår klockan mycket och man vaknar upp med påsar under ögonen dagen efter. Det vill vi ju inte.Alltid ha med ett paraply i ryggan.

Grejen är ju att vi bor i ett land med humörsvängningar. Ena sekunden är det sol och andra, då öser regnet ner. Tänk er vilken lyx att alltid ha möjlighet till paraply. Beredd i alla lägen. Speciellt när jag nu inte kommer kunna gömma mig i en bil längre.


Ha minst en stor tacokväll.

Jag har skaffat mig ett runt bord att ha i köket. Alla vet att man kan klämma in väldigt många personer omkring just ett runt bord. Det är ingen hemlis inte. Därför mina vänner - blir det mycket tacos i höst.


Fortsätta fuldansa i köket.

Varje gång jag lagar mat händer det. Högtalaren matar ut ljud och jag rör mig med stekspaden i luften. Lovar att jag tar med mig min halländska dans till småland.Ge fler komplimanger.

Det är så många gånger man ser människor med coola outfits och härlig energi, men aldrig säger något. Tänker så mycket fint, men lyckas liksom aldrig få ur mig orden.

Så från och med nu, ska jag bli bättre på att faktiskt berätta när jag får en sån där "wow vilken människa" känsla.


Baka eget bröd.

Faktiskt! Gjorde alltid ett megagott bröd förr, toppat med pumpakärnor. Tappade bort receptet på något vis och tyckte scones var för kladdigt för att göra. Men tänker att nu till hösten, vad är inte godare än ett egenbakat? Funkar liksom till soppan, frukosten eller mellis.


Bli bättre på att släppa mobilen.

Till sist! Händerna i luften. Jag erkänner. Ibland är det svårt att lägga ifrån sig mobilen. Blir lätt att man fastnar scrollandes på instagram, Facebook eller i en skum tråd på familjeliv.se.

Så i höst tycker jag att det är dags för lite mobilpauser. Gömma mobilen i köket medan man sitter i vardagsrummet.#nouw #nouwinspo #bestofnouw #höstmål #lista

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Inte tänkt på detta med att sätta upp "höstmål", men kanske man ska ta och göra det själv?! Himla bra mål du satt upp tycker jag, så härliga och älskar speciellt det sista målet med "fuldansa", kan inget annat än att älska det! Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
Tessjohans,
Joo men det tycker jag absolut, känns som att höst är en perfekt nystart. Tack så mycket! Haha ja mer fuldans i livet skadar aldrig! Kram <3
nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Helt fantastiska mål nu till hösten hjärtat & så otroligt vacker du är! <3 Man blir tagen alltså! Jag håller med dig, höst innebär verkligen nystart, stor kram fina vännen! <3
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket Johanna, du med! <3 Men eller hur! Perfekt tillfälle att få till nya rutiner och mål <3 Kram på dig <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229