Mina hemlisar

Som ni redan vet är jag helt galen i Lagerhaus prylar. Kan bli helt galen när jag går in där. Det finns ju så mycket fint både när det kommer till inredning och till lite personligare saker.

Denna gången har jag faktiskt hittat en bok som man fyller i själv. Det är frågor om drömmar, minnen, värderingar, hemligheter och så mycket mer! Tänker att hur kul är det inte att ha en sån bok när man blir äldre. Älskar att gå tillbaka till grejer jag har skrivit, gamla bilder osv. Blir så nyfiken på hur jag tänkte när jag var yngre. Man kommer ju inte ihåg allt här i livet, tänk er då när man sitter där och läser detta om tio-tjugo år.

I vilket fall hade jag tänkt dela med mig av några frågor ur denna bok! Enjoy!Min/mitt första

Husdjur:

Vi hade två kaniner när jag var liten. En brun och en vit. Den bruna hette Bamse och den vite Lilleskutt. Bamse rymde oftast in i hästhagen där man i panik försökte fånga in honom igen.

Vän:

En av mina allra första vänner fick jag hemma hos min dagmamma. Vi var fyra barn som hon tog hand om. Min lillebror och två andra. Där träffade jag Felicia!

Hemmafest:

Första hemmafesten var under 1:an på gymnasiet. Jag bodde ihop med Vilma ovanpå vårt garage. Familjen hade åkt iväg för en helg och vi passade på att ha fest. Många spyor och kaos senare stod vi och spolade av min lila matta med vattenslang. Men oj vilka minnen haha!

Idol:

En av mina första idoler som jag minns var Amy Diamond. Gick runt och sjöng på "What's in it for me" och ville va henne. Annars var det mycket Nanne Grönval, Lena Ph och Linda Bengtzing som gällde.Drömmar

Som barn ville jag bli:

Sångerska var en av mina högsta drömmar. Ett tag ville jag jobba inom tidning. Satt hemma, klippte och klistrade ihop mina egna tidningar. Skrev till och med historier och reportage. Har alltid haft något för mig haha.

Idag vill jag bli:

Vill bli så olika från dag till dag. Kan vara alltifrån sjuksköterska till marknadsförare. Så jag vet faktiskt inte riktigt än.

Min högsta önskan i livet är:

Att vara lycklig och inte ångra något.

En dröm som känns omöjlig att uppnå:

Att bli sångerska då jag inte kan sjunga överhuvudtaget. Kanske nynna med till en sång eller tro att man är stjärna i duschen. Tyvärr lär jag aldrig bli en person som kan sjunga som en gud på scen.Instinkter

Min första reaktion när någon skäller ut mig:

Tänker "Shit, vad svarar jag på det här?" + Märker vartenda liten detalj i personens ansikte eftersom allt tycks gå i slowmotion.

Något som kan förändra mitt humör på en sekund:

När någon berättar något allvarligt som förändrar en hel situation.

Det första jag gör när jag kommer till ett hotellrum:

Det första jag gör är oftast att slänga mig i sängen. Man måste ju se så att den är mjuk nog!!

Något som får mig på danshumör:

Musikvideos där man liksom rycks med och själv vill köra järnet. Eller gånger när man står och lagar mat, plötsligt kommer världens bästa låt och man dansar som en galning med vevande armar.Styrkor & rädslor

Något obehagligt jag har blivit utsatt för:

Flera telefonsamtal när jag var runt 14 år som jag inte visste en aning om vem personen var. Om det var några från skolan som drev eller om det var någon annan. Men det var obehagligt.

Ett djur som skrämmer mig:

Är väldigt rädd för älgar av någon anledning. Mest för att jag tror att det ska springa ut en mitt i vägen som jag kommer köra på.

Så här känner jag inför att bli gammal:

Det är ju fint att åldras. Man blir så mycket klokare och allt sånt. Men jag är verkligen så rädd för att bli gammal med. Jag vill ju leva ett långt liv, men allt går för fort känns det som.

Kärleken skrämmer mig eftersom:

Man kan ge så mycket till en person vilket är underbart, men man kan också bli så sårad.

Det värsta som kan hända mig är:

Att någon närstående dör. Hade inte vetat hur man skulle hantera det.


Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
men åh vad rolig grej! är det OK om jag snor denna "listan" och använder den själv? du får ju credd såklart 😉
nouw.com/megkaup
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack! Ja självklart, det går superbra! 😃✨
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229