Lördagkväll och jag vill somna med sminket på

Det är lördagkväll och jag vill somna med sminket på och inte bry mig. Men det går inte. Att somna med smulig mascara påminner om varenda utekväll. Då man kommer hem, kränger en halv godispåse och sitter upp i sängen för att allt snurrar. Istället ligger jag här och tvingar ögonen att leva lite till. Jag vet inte varför, jag ska ju jobba imorgon, klockan sju till och med. Alltid samma visa.

Samtidigt funderar jag på hur ärlig man kan vara i en blogg, eller rättare sagt får vara. Det är upp till en själv tänker man, men nej säger dem. Varför man nu ens bör lyssna på "dem", det ska man ju inte enligt "gå din egen väg"-citat och allt sånt där peppigt.

Tänker väl att jag drar min egna gräns, låter nyfikna själar få veta, låter mig själv få veta om femton år eller så.Känner mycket just nu, typ som att jag vill skriva mest hela tiden och gärna åka någonstans, roadtrippa. Tror den lusten kom i takt med att rädslan inför motorväg försvann. Jag kan göra allt nu, jag vet att jag klarar allt, som en jäkla superwoman. Tänk vad mycket i livet man fixar bara genom att kasta sig ut och faktiskt våga chansa lite. Det är nog det som gör livet så otroligt coolt och värt att leva.

Hade ett fint telefonsamtal med pappa häromdagen. Vi pratade om svåra grejer och stark vilja, han avslutade samtalet med "våga satsa på dina drömmar, du ska aldrig behöva ångra något". Därefter och egentligen alltid, undrar jag vad jag hade gjort utan honom och mamma.

Livets stunder ändå va <3


#nouw #nouwinspo #dagbok #tankar #skriva #skriverier #vardag

Gillar

Kommentarer

Lisaasliv
Lisaasliv,
Känner verkligen igen mig i det du skriver, funderar också ofta kring hur personligt det får vara. Egentligen hade jag velat använda ”Lisaasliv” som en dagbok men samtidigt är det många i min närhet som läser vilket gör balansen där i mellan så svår. Hoppas du får en fin söndag! Kramis🌸
nouw.com/lisaasliv
Tessjohans
Tessjohans,
Så skönt att höra att man inte är ensam! Funderar på exakt samma grej då jag också har en hel del nära och vänner som läser! Man får kanske försöka finna något mellanting och hitta sin väg <3 Hoppas du haft en bra vecka än så länge! Kram <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229