listan om mig

Tjenare hälsar jag från sjukstugan! Har varit nära svimmande ett x antal gånger idag (lika livrädd varje gång) och vågar därför inte göra något annat än ligga kvar så stilla i sängen. Kommer heller inga ord ur min mun hur gärna jag än vill prata. Men skriva går ju bra! Tänker att varför inte lära känna denna människan även kallad Tess lite bättre? Här kommer en lördagslista om mig!

Hur gammal är du?

Jag är 19. Är junibarn så fyller 20 om ca ett halvår!

Hur gammal känner du dig?

Skulle säga att jag känner mig som tjugo, varken yngre eller äldre för tillfället.

Vart bor du?

Än så länge hemma där jag alltid bott, i mitt barndomshem. Men snart i härliga Göteborg, eller ja om en vecka!

Vad har du gjort idag?

På grund av att jag är en sjukling just nu så har jag endast gjort en glass-smoothie, legat i sängen och lyssnat på indie. Vågar som sagt inte röra mig. Borde snart resa mig och bege mig till kylskåpet dock.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Sommar i högsta grad! Sena kvällar, varma nätter och picknickar. Är som att för varje sommar öppnas det en ny dörr. Finns så mycket mer man kan göra och livet känns i allmänhet lite härligare. Heja sommar!

Är du beroende av något?

Inte just nu. Kommer dock in i perioder där jag blir beroende av något och äter det i mängder. Har haft perioder så som kesomackor, chokladbollar och rostat bröd. Då äter jag det så ofta och mycket jag kan. Finns typ inget stopp. Men just nu inget.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Antingen i fjällen bland snö, varmchoklad och skidor eller på gymmet. Nu när jag är sjuk inser jag hur mycket jag faktiskt älskar att gå dit. Saknar mina benpass och att få springa av mig lite.

Vad är du på för humör just nu?

Gos/myshumör! Hade lätt velat beställa sushi, krypa ner i soffan, gosa och kolla film. Bara känna värme och kärlek. Men det får duga med blåbärssoppa och film i sängen istället. Man kan inte alltid få allt.

Vilket är ditt favoritgodis?

Åååh ni vet dem där som smakar persika? Skulle säga dem plus såna tuttifrutti nappar. Obs måste alltid vara färskt, som hemmakvälls godis, exakt så!

Vilken är din favoritaffär?

Detta ändrar sig lätt från tid till tid. Men Lagerhaus (självklar förstaplats) och Akademibokhandeln, kanske rituals på ett litet hörn där med.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

Helt och hållet förvirrad kring detta ämne. Har alltid sagt att jag är en morgonmänniska så länge jag kan minnas. Men tvivel har börjat visa sig. Kanske är en kvällsmänniska ändå, mycket oklart det här.

Har du blivit sydd någon gång?

Två gånger runt armen och armhålan. Tagit bort två hyfsat stora födelsemärken. Även i munnen när jag opererade bort mina visdomständer, bland det läskigaste och mest obehagliga i mitt liv. Lite rädd för stygn och sjukhus är jag väl.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Pappa som kokade upp honungsvatten till mig igår när jag låg halvt död i feber. Så snällt och så lindrande.

Är du blyg?

När jag var yngre var jag väldigt blyg, mycket beroende på min osäkerhet och att inte känna sig hemma. Men idag är det inte mycket mer än i vissa nya situationer.

Vad heter du i andranamn?

Victoria. Den enda dagen som jag kan fira namnsdag på eftersom Tess inte finns med i almanackan. Så 12 mars får väl jag fira lite granna på istället, även om det är Viktoria med K den dagen.

Vill du gifta dig?

Ja. Någon gång i framtiden dock, känner mig lite för ung nu. Men som den äkta pinnaren jag är så har jag självklart en mapp på Pinterest med bröllopsdrömmar.

Har du något smeknamn?

Mitt namn är ju kort som det är och har därför inte samlat på mig så många smeknamn. Dock finns det ju några. Blir oftast kallad Tessan eller Tessi.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229