Lillebror frågarVad är du mest rädd för?

Att livet bara ska springa förbi och att man i slutändan aldrig vågade. Mest av allt om man aldrig vågade satsa på sina drömmar, med anledning "att det var för svårt" eller "omöjliga idéer". Ingenting är för svårt eller omöjligt.

Jag har under hela min uppväxt fått höra att det finns möjligheter i allt och att man i slutändan ska satsa på det hjärtat klappar för. För även om det skulle gå åt pipsvängen, ja då har du ju i alla fall försökt.

Gäller bara att man vågar tro lite på sig själv, för man kan bara man vill!


Vilken är din favoritstad?

Det är ju en svår en. Inom Sverige - Göteborg utan tvekan. Stockholm är också drömmigt, men så satans stort! Samtidigt förstår jag att det är en livlig stad med puls, dit många lockas.

Utanför Sverige då? Den blir ännu svårare. Jag har ju en grej för London, för oj vad jag älskar den staden! Annars är ju Köpenhamn eller det lilla jag sett av Lübeck i Tyskland fint.


Vad vill du satsa på i livet?

Främst vill jag satsa på mig. Att skapa mig en vardag jag älskar och mår bra av. Självklart mår jag bra nu med, men tänk er att varje dag få gå till drömjobbet? Något inom tidning, tv eller radio - med andra ord. Och så har vi ju den där drömmen om att bli författare med. Det är vad jag vill lägga hjärta och själ i just nu.

Vilket land skulle du kunna tänka dig att flytta till?

Har ju inte varit i Norge, men dit skulle jag absolut kunna tänka mig att flytta till! Naturen ser ut att vara otrolig och norskan, den har man kärat ner sig i sen Skam.


Ge dina bästa tips för att vakna pigg!

Ta dig tid att varva ner kvällen innan. Läs en bok, lyssna på någon lugnare musik eller kanske skriv. Huvudsaken är att du slappnar av och liksom blir trött av dig själv. Mobilen vill jag påstå är ett stort nej nej! Dels för ljuset från skärmen, men också för att dina tankar rullar upp till hundra, samtidigt som du lätt fastnar med den alldeles för länge.

Oftast är jag trött som en sten första minuterna efter alarmet. Men upp och hoppa direkt, ät en stabil frukost och ta en dusch. Så brukar jag piggna till! Sedan får vi ju inte glömma att det också hör ihop med antal timmar du sover, försök alltid sova så att du får tillräckligt med sömn.


Har du en drömbil?

Ni sitter nog och ser på världens mest okunniga tjej när det gäller bilar. Så länge den har hjul och man kan ta sig runt, ja då är jag nöjd.

Men om vi nu ska nämna ett märke så gillar jag audi lite extra. Fråga mig inte vilken form, modell eller årtal, för det har jag ingen aning om.

Vem är din absoluta förebild?

Innan jag flamsar på om någon kändis vars musik betytt mycket för mig, vill jag säga min mamma. För att hon är badass och minst lika impulsiv som mig. Hon har kastat sig in i grejer och - på något underbart sätt - tagit sig fram till drömjobb och familj. Hon är en av mina bästa vänner och en stor inspirationskälla. Hon är guld.

Och nu, om vi ska prata icke släktingar till förebilder: Flora Wiström, Sandra Beijer och Linnea Henriksson. Bara några av många.Vad är det värsta du vet?

Folk som går omotiverat långsamt när man själv vill fram, folk som är emot abort, att diska, hångla med en tvättmaskinare (har aldrig förstått mig på tungan som virvlar runt i 120?), dadlar och golv på badhus.

Ge ett tips till ditt femtonåriga jag!

Våga, våga, våga. Ha på dig dina favvokläder, ät vad du vill, skit i vad andra tycker och tänker. Framförallt: våga säg ifrån!

Har egentligen tusen till tips att ge, men tänker att jag sparar dessa till nästa veckas inlägg!Hur vet man när man är över någon?

Skulle nog vilja säga att man är över någon när man slutat tänka vad hen har för sig, tycker eller vill. Tiden efter, då man insett varför relationen inte var så bra från första början. Eller när man har blivit trött på att glorifiera ett "vi". Men man får ändå tycka att minnen är fina, glöm inte det! Det var ju trots allt en person du älskade där och då. Nu är dock nu och man ska inte gömma sig i de tankarna för evigt.

Och tro det eller ej: det står tusen andra åter!#nouw #nouwinspo #bestofnouw #nouwoutfit #frågor #lista

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Älskar dina inlägg och bilder,så snyggt!nouw.com/juliavnmelin
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket fina du! <3nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Men gud vilken rolig grej och himmel så fin du är vännen! ♥♥nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh va kul att höra, du med finaste Johanna! <3nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229