Lär känna lillebror Ted

Jag har ju - som tidigare nämnt - tre bröder. Killar som är otroliga på alla sätt och vis (om man nu får skryta lite, hehe). Tänker att vi idag ska lära känna en av dem.

Låt mig presentera min lillebror Ted.Hur gammal är du?

Jag är nitton, ska fylla tjugo.

Om du fick välja en maträtt att äta resten av livet, vad skulle du välja?

Pizza, nej jag vet inte. Resten av livet? Som jag känner just nu - Ceasarsallad. Det är en grej man aldrig tröttnar på.

Ditt konstigaste minne med oss två?

Du klippte mitt hår! Du ville ju leka frisör och klippte mitt hår. Jag var så liten och tänkte väl "men det är okej". Sedan såg ju mamma och pappa det. Vi fick raka av hela håret eftersom att din klippning innebar en massa kala fläckar på huvudet. Jag var tre år och folk trodde jag var sjuk.Vilken är din favvolåt just nu?

Den här!Om du skulle ge ett tips till ditt 15-åriga jag, vad skulle du ge?

Skit i vad andra tycker och stå upp för dig själv. Det ångrar jag som fan att jag inte gjorde när jag var yngre. Och kanske varit lite mer aktiv på lektionerna, att ta sig in mer i ämnena.

Vad ser du fram emot just nu?

Att jag ska köpa en gammal bil, fixa upp och glida runt sen.Någon favvofilm?

Ouf! Favvofilm. Jag har så många olika. En film jag kan se om och om igen. Kanske "Ted för kärlekens skull", "Warriors" eller "Flykten till framtiden".

Din största rädsla?

Att växa upp och bli gammal. På ett sätt vill man det, men på ett sätt inte. Tänk att förbli ung hela sitt liv, va najs. Man undrar ju - speciellt efter gymnasiet - varför man längtade efter att bli äldre.Vilken är den bästa dagen i veckan och varför?

Det är ju lätt. Fredagar! Jag slutar 12.20 och är en fri pojke över helgen.

Om du vann en miljon, vad hade du gjort?

Jag hade först köpt ett hus ute på landet och min drömbil tror jag. Sen en grävling eller en tax haha!Du får chansen att umgås med en kändis för en dag, vem väljer du?

Den är så jäkla svår! Alltså, Ashton Kutcher. Han hade jag lätt hängt med. En bra skådespelare och verkar vara en skön snubbe att hänga med.

Ditt bästa livstips?

Försök skita i vad andra tycker, även om det är svårt. Det kommer alltid finnas någon som inte gillar dig, men då är inte den personen bra för dig ändå. Gör man fel, vem bryr sig om hundra år? Var nöjd med din kropp oavsett hur du ser ut, alla kroppar är lika fina.#nouw #nouwinspo #bestofnouw #lista #intervju

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Åh Vilket roligt inlägg!
nouw.com/linneahedberg
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket! <3
nouw.com/tessjohans
linndossing
linndossing,
Men åh så roligt att läsa, du har alltid så bra idéer på inlägg <3
nouw.com/linndossing
Tessjohans
Tessjohans,
Åh så kul att höra! Tack finaste Linn <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229