Längtan, tips och tomatsoppa


Roligaste:

Det roligaste idag blir självklart den omtalade flytten. Ska bli otroligt spännande att få småfixa och äntligen få sitt eget igen. Att flytta hemifrån för att sedan flytta hem har varit en rejäl omställning. Det har varit både toppen och krångel med att bo hemma igen.

Längtan:

Har en längtan till ikväll när vi fått in det mesta. När man kan andas ut och vila för en stund. Kanske ta en varm choklad och bara njuta?

Tips:

Att inte stressa när man blir sjuk. Ända sen i måndags har jag dragits med halsont och hosta. Har därför inte heller kunnat eller vågat träna. Älskar ju att träna men kroppen ska ju må bra för att orka. Mitt tips är att våga vila när du blir sjuk. Ta det lugnare och fokusera på att bli frisk. Det får ta den tiden det tar.

Tillstånd:

Efter sena timmar in på natten och en tidig morgon är jag en aningens trött. Trött men väldigt exalterad. Glad och nyfiken!

Recept:

Måste tipsa om Tomatsoppa! Tror det här kan vara min nya dille. Det och en ostmacka så är jag hemma i höstmörkret. Jag är annars ingen sopp-person, men just det här har jag fastnat för.


#nouwautumnchallenge #nouwinspo

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Oj, stopp och belägg, fick så mycket frågor nu, haha.Vktigaste: du ska flytta, så kul!! Grattis! Har du berättat något om det här? Var? Första egna? Sorry många frågor men älskar att prata boende och nya lägenheter pga just flyttat själv 😉 Fråga två: när du fotar outfits som inlägget nedan, gör du själv då eller har du en fotograf med dig? haha. Har också den jackan förövrigt och den är en fkn dream <3
nouw.com/isabylund
Tessjohans
Tessjohans,
Hahah då ska jag försöka besvara!! Tackar så mycket! <3 Har inte berättat jättemycket om det, men har äntligen fått en hyresrätt i Halmstad (där jag är uppväxt). Bodde i Göteborg ett halvår med så detta blir min andra egna lägenhet 😍 Men va härligt, vart har du flyttat, trivs du? 😃

Önskar att jag hade en fotograf med mig, hade varit så mycket enklare haha! Just nu sätter jag kameran på stativ och använder mig av en fjärrkontroll, så springer jag fram och tillbaka! Ååh jag håller med dig, den är grymt snygg! <3
nouw.com/tessjohans
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men JA! Älskar tomatsoppa! Lagade faktiskt en igår. Sååå enkelt, och sååå gott =) Kram <3
matildaberlin.se
Tessjohans
Tessjohans,
Ååh men visst är det såå underbart gott!! <3 Kram <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229