Kent och tusen andra grejer


Vasen darrar så fort bilarna kör förbi därnere. Vickar på bordet och ger ifrån sig ett skräckliknande ljud. Jag sitter i soffan och lyssnar på Kent och försöker plugga. Jag försöker. Skulle egentligen börjat för längesen, men som ni vet, man hittar tusen andra saker man måste göra först. Typ som att boka tvättid, diska och vattna blommorna. Sånt man annars alltid vill skjuta på.

På gymmet tidigare idag möttes jag och en äldre kvinna. Någon gång i höstas tränade vi alltid samma tid på morgonen och hon började till slut heja. Ledde till småprat mellan övningar och ombyten. Sen dess har vi alltid hejat och bytt meningar så fort vi fått syn på varandra. Uppskattar möten likt våra något otroligt. Bara idag fick jag veta att hon tidigare jobbat som barnmorska och alltid brunnit för att hjälpa unga kvinnor.

Det är så mycket vi kan lära och inspireras av varandra. Varje nytt möte med en människa kan bli något fantastiskt, speciellt om man är öppen och nyfiken. Vi alla bär på en historia och ingens är värd mer eller mindre. Våga lyft blicken och möt omgivningen. I slutändan kan det leda till något så stort och givande.


#nouw #nouwinspo #vardag #plugg #välmående #inspiration

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh men hur fantastiskt, tänk vad varje människa bär på - otroligt inspirerande! <3
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Ja visst är det så härligt! Finns verkligen så mycke fint alla går runt och bär på! <3
nouw.com/tessjohans
celinelundqvists
celinelundqvists,
Vilken gullig kopp! Kent är i princip alltid på hemma här också, min pojkvän avgudar dem!
nouw.com/celinelundqvists
Tessjohans
Tessjohans,
Åh men tack! Härligt, Kent är verkligen underbart 😍<3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229