Jag skriver om allt som känns


- Samarbete med Skrivi.se -

Bordet intill oss speglar vinglas, snacks och någons snusdosa. Flera olika röster fyller den lilla ettan, ekar i takt till Håkan. Vi har fångat varandra, pratar skriverier och livet. Du ställer frågan jag aldrig kan svara på. "Vad skriver du om?". Jag funderar en stund, finner inget konkret svar. Fumlar till slut ur mig en luddig mening: "jag skriver om allt som känns".
Så har det egentligen alltid varit, så länge jag kan minnas. Allt som inte vågade sägas, klottrades ner i en sliten dagbok. Krokiga bokstäver med stor innebörd. Misär, lycka och sömnlösa nätter. Att skriva kom att bli det jag värderar högst, det som värmer hjärtat.

Att jag en blåsig dag möttes av ett paket innanför brevinkastet, kom att bli början på nya tankar. Under min tid här i Kalmar har orden samlats i dokument på datorn. Jag har varken funnit eller hunnit köpa mig en ny skrivbok. Därför passade det alldeles perfekt att få ta hand om en bok från Skrivi.se. Att äntligen få skriva för hand igen, formulera tanken direkt och kunna bläddra mellan meningar. För visst är det något speciellt med att få skriva för hand och låta kreativiteten fånga en?

För dig som vill komma igång med skrivandet eller bara är sugen på att addera en skrivbok i samlingen, finns en rabattkod. Med koden SKRIVI-10 får du 10% rabatt på deras anteckningsböcker. Fint inför vintern när man måste få utlopp för alla känslor, reda ut tankar och ge hjärtat mer plats.

Hoppas ni får en fin måndag och start på veckan!
#nouw #nouwinspo #bestofnouw #skriva #skrivi

Gillar

Kommentarer

wilsoon
wilsoon,
Men så fina!
nouw.com/wilsoon
Chanapha
Chanapha,
Håller med dig att det är något speciellt med att skriva för hand. Kram! <3
nouw.com/chanapha
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229