Jag lever på autopilot hela Mars


Jag har insett nu, hur monoton man blir i svackor. Jag lever på autopilot hela Mars. Går runt och längtar till tiden jag kan leva igen. Den stunden existerar inte just nu. Inte på länge. Här andas jag plugg och jobb med något mellanting till känslor. On-knappen klickas igång varje morgon, världens bredaste leende. "Nu kööör vi" tänker jag med skrikigt peppig melloröst, som om det skulle hjälpa. Egentligen vill jag sitta med min gula kudde i soffan och snyfta till sorglig film, typ som Bridget Jones fast utan break-ups.

En programmerad robot, det är vad jag är just nu. Det är vad jag kommer vara fram till April. Undantag finns ju såklart, det finns alltid. Ibland händer det att man ger sig själv en käftsmäll, snyggar till sig och fikar med en kompis. Till och med så att tankar vandrar iväg till dejting och utekvällar. Plötsligt lever man för en stund igen. Ynka hopp finns kvar, gror och väntar på våren.

Som den tuffa brud man är, klarar man allt. Även monotona svackor i tredje månaden på året. När bh:n klämmer lite extra ger man aldrig upp, istället kämpar man sig igenom dagen och friar tuttarna steget innanför dörren. Det är inte långt kvar nu.


#nouw #nouwinspo #vardag #dagbok #tankar #mars

Gillar

Kommentarer

Svatantrya
Svatantrya,
Guuud samma här! Haha Är så jävla tråkig och även om jag liksom inte är deppig över det är jag inte heller helt överlycklig. Tillfreds men utan att egentligen känna så mycket? allt är liksom på paus samtidigt som man ska göra så jävla mycket.
nouw.com/svatantrya
Tessjohans
Tessjohans,
Ååh vet precis känslan, exakt så har jag känt mig det senaste! Nästan som om allt är platt och man lever längs en rak linje utan berg eller gropar typ. <3
nouw.com/tessjohans
stinaebbaaxi
stinaebbaaxi,
Du sätter ord på hur mitt år varit fram till och med i onsdags! Det är som att januari och februari inte existerat pga att man är som en robot som bara gör det den ska. Så himla underbar text! Kämpa på!
nouw.com/stinaebbaaxi
Tessjohans
Tessjohans,
Skönt att man inte är den enda som lever i den känslan! Känns verkligen som om man är en programmerad robot ibland. Tack så mycket fina du! <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229