Jag har blivit med barn

Det är fredag och jag har blivit med barn. Pang och bom. Nu var det sagt. Jag har alltså fått sällskap i min lya med två rum och kök. In till mig har det flyttat tre alldeles egna små liv. Nämligen tre växtisar.

Ett hem utan växter vore inte ett hem. Så enkelt är det. Precis som en norm. Du bör ha växter. Har du ingen växt - har du inget hem. Eller så är det bara en smaksak. Igår begav vi (jag, mamma och pappa) oss iväg på en tur till Plantagen. Jag har alltför länge velat äga en egen monstrera. Nu finns en här, i mitt vardagsrum, i mitt alldeles egna hem. Hur stor wow-känsla är inte det?

Mitt nästa mål blir att vårda den som om det vore mitt barn. Vattna, klappa och beundra. Exakt så! Med lite kärlek så överlever allt!Kolla bara bladen!!Den fick en plats bredvid tv:n. På något sätt gillar jag tanken av att man kan se den från soffan. Då och då tänka "wow vilken fin".Hade sedan tidigare köpt två krukor på Systrarna Grene. Därför fick dessa två också hänga med hem.Vad tänker ni kring växter, är det ett måste i era hem?


#nouwautumnchallenge #nouwinspo #växter #grönaväxter

Gillar

Kommentarer

simplyalice
simplyalice,
Växter gör så mycket!! dina är så fina 😍
nouw.com/simplyalice
Tessjohans
Tessjohans,
Håller med till hundra! Åh tack!! 😍
nouw.com/tessjohans
throughnatslens
throughnatslens,
växter är så fint att ha hemma, livar upp och bidrar till vardagsglädjen 🌱❤️
nouw.com/throughnatslens
Tessjohans
Tessjohans,
Verkligen, piffar upp och ger lite mer liv! ❤️
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229