Jag är inte perfekt, tyvärr

Förra veckan tipsade jag om lite böcker (det inlägget hittar du här). Vet att det är många gånger jag gått runt i bokhandeln och letat efter just den där boken, men inte riktigt funnit den. Det finns ju så otroligt mycket man kan välja mellan. Antingen hittar man allt och kommer ut med fem fyllda kassar. Eller så hittar man inget.

Därför skulle det inte skada om jag kommer med ännu ett tips! Det här är ett tips för dig som gillar alltifrån självkänsla, pepp och motivation till känslor. Om du gillar sådant jag skriver om här på bloggen, kommer du garanterat förälska dig i denna bok!Jag är inte perfekt, tyvärr av Michaela Forni.

Som tidigare nämnt är Forni en av många förebilder jag har. Först och främst skriver hon otroligt fint. För det andra är hon en underbar person som vågar vara öppen. Som vågar prata om allt som känns, vilket är så himla fint! Tycker det är så viktigt att man delar med sig av sådant hon gör i både böcker, blogg och podd.Jag köpte den här boken sommaren 2017. Den låg där hemma på byrån, väntandes på att läsas. Det var som att jag liksom glömde bort den för ett tag. Tiden gick och det blev augusti. Jag blev singel efter ett slag-i-hjärtat-breakup. Efter att ha varit i ett förhållande under ca 3-års tid, hade jag tappat bort mig själv. Visste inte riktigt vem jag var eller vad jag egentligen ville.

Men så hittade jag den här boken igen, tog med den till London och läste ut den på tre dagar. Att läsa den där och då var som en stor varm kram.Just den här boken är en dagbok blandad med pepp och självhjälp. Om att må dåligt och om att må bra. Att få insikt för att växa och utvecklas. Mycket tankar och självhjälps-övningar! Längst bak finns även ett par sidor som är till för att anteckna själv.

Tänker faktiskt inte berätta så mycket mer än så. Vill att du som bestämmer dig för att läsa den ska få en egen uppfattning. Hoppas att den hjälper dig lika mycket som den hjälpte mig!

Rekommenderar den stort och med hela hjärtat!


#nouwautumnchallenge #nouwinspo

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åh! Har faktiskt inte läst den än, men måste verkligen ta och göra det =) KRAM <3
matildaberlin.se
Tessjohans
Tessjohans,
Det tycker jag absolut! Så läsvärd bok! <3 Kram!
nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Den är helt fantastisk, Mikaela Forni är en förebild för även mig, den boken har hjälpt mig så mycket, så många gånger!<3
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Visst är den! <3 Hon är helt underbar verkligen! Samma i mitt läge, den här boken har varit guld vid många tillfällen <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229