Hjärtat med kjol

Godmorgon på er och vecka åtta!

Här i stan händer det mycket. Min avokado växer som bara den, jag bär kjol och livet klingar vidare. Vilken grej hörrni!

Min söndag blev en retreat för själen. Lagade ju ramen, tände ljus och läste bok. Viktigast av allt - jag la undan mobilen för en stund. Ibland stirrar en ju blint på den, varvar mellan instagram och meningslösa googlesökningar.Här har ni i alla fall mig och en favvotröja just nu. Var väldigt skeptisk till en början (bär sällan mönster i vanliga fall), men vi har växt ihop och är numera bästisar.Kjolen åkte också på, under våriga känslor måste den bäras.Angående mitt mående: stressade en del förra veckan och kände mig som ett par hoptrasslade hörlurar, den känslan har nu blåst bort några meter. Jag har med andra ord lite mer koll på livet igen, även om det fortfarande är mycket just nu.Jag ska ju bland annat redigera, gå på engelskalektioner och jobba dessa dagar. Har lyckligtvis lämnat en lucka för sushikväll med en vän och danspass på gymmet. Yeey och hurray!Så låt oss kicka igång veckan, eller vad säger ni?


#nouw #nouwinspo #vardag #outfit #välmående

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh men vilken energi du sprider vännen, man kan inte bli annat än glad utav dig! 😍 Och herregud som du strålar i din outfit vännen, ha nu en strålade vecka! ✨♥️
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack, så otroligt kul att höra att det smittar av sig! <3 Hoppas du får en toppen vecka du med! ❤️
nouw.com/tessjohans
celinelundqvists
celinelundqvists,
Dina kläder är ju verkligen alltid on point <3 Så drömmiga!
nouw.com/celinelundqvists
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket fina du!! <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229