Heliumkråkan som sjöng till throwbacks

Man sitter här och pluggar en onsdagkväll. Tända ljus, nylagad mat och Spotify i bakgrunden. Ja ni vet, allt för att få en så mysig pluggupplevelse som möjligt. Ibland tar man pauser och likear någons instagrambild. Nynnar till throwbacks och inser att wow det här lät ju faktiskt lite bra, varpå man stannar upp. Röstmemo visas på skärmen. Stolt trycker man på start och sjunger med i "Don't you worry child".

Up on the hill aross the blue lakeee, that's when I had my first heartbreeeaak. Satan va bra! Borde kanske satsa på musik ändå? Bo i LA och bli nya Zara Larsson. Kan det vara en grej?

Med en gnutta hybris klickar man igång den nyss inspelade ljudfilen. Alldeles för impad över hur ett mirakel kan ske såhär på kvällskvisten. Framtill till första meningen det vill säga. Röst likt en ostadig kråka som nyss svalt helium, samtidigt som den åkt karusell.

Illa kvickt raderar man filen och säger till sig själv att aldrig mer, aldrig mer igen ska detta få ske. Ärrad för livet återgår man till plugget och inser att LA är över. Ingen ska få utsättas för denna fasansfulla heliumkråka.Lite sådär har min kväll varit. Annars har jag klarat av sista seminariet för denna kurs. Nu är det bara en rapport som ska in också, sen är det över. Lite trist faktiskt. Kommer kännas tomt att inte gå dit för att planera inspelningar och liknande. Positivt är ju dock att den hjälpt mig inse att detta är något jag vill göra i livet. Att jobba med kreativa människor och projekt. Skål för det säger vi!

Vad har ni gjort denna onsdag?


#nouw #nouwinspo #vardag #tankar #utbildning

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Hahaha känner igen hela processen 😂. Kram goding! ❤️
nouw.com/bellevetherese
Tessjohans
Tessjohans,
Hahah tur att man inte är ensam känner jag 😂 Händer mig alldeles för ofta.. Kram på dig! ❤️
nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh känner så väl igen de där, hihi! 😍 Älskar verkligen din outfit, så himla söt! ♥️
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh haha så skönt att inte vara ensam! Låter förfärligt när jag gör det, ändå så gör man om det efter en tid haha! Åh tack fina du ❤️
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229