Friday baby

It's friday baby!

Äntligen är jag ledig för en dag. Tacksamheten strålar inom mig.

Tycker därför vi firar med en fredagslista igen, eller vad säger ni?Veckans bästa: Att jag snart lyckats ta mig igenom alla dessa jobbpass. Plus att det känns som om saker och ting börjar klarna upp. Eller ja, att jag fått lite mer koll på läget. Vet ungefär hur mina månader framåt kommer se ut kring både plugg, filmprojekt och utflykter.

Annars springer jag oftast runt likt en förvirrad höna pga dålig planering.


Veckans sämsta: Misstänker att mina knän håller på att stryk i och med att jag sitter på stengolv när jag plockar upp varor. Borde införskaffa knäskydd.Veckans känsla: Livsglädje gånger tusen. Allt känns otroligt megabra fortfarande. Skriksjunger fortfarande i bilen, blir barnsligt glad när ungar på jobbet vinkar till mig och äter choklad varannan dag. Livet som tjugo alltså.Just nu: Är det torsdagkväll faktiskt. Jag ligger utslagen i soffan efter elva timmar på jobbet. Under vilken minut som helst kommer jag att gå till köket för min dagliga skål fil hehe. Förstår inte, lär ju tröttna snart. Hoppas det, börjar bli kostsamt ju.


Helgens planer: Jag ska träna med en kompis, åka en sväng till mina föräldrar för småfix, jobba lite till och träffa ännu en kär vän. En annan sak som står på listan: städning. Står inte ut i mitt kaos längre. Ni vet hur det blir, kläder på golvet och disken sedan två dagar tillbaka. Är väl inte den mest ordningsamme alltid.


#nouw #nouwinspo #vardag #lista #blogglista #monki

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
DU ÄR SÅ FIN!
nouw.com/artibus
Tessjohans
Tessjohans,
Åh men ska du säga ju!! <3
nouw.com/tessjohans
37grader
37grader,
Ha en häärlig fredag! 😃
nouw.com/37grader
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack! Hoppas du haft en härlig helg hittills! <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229