fredagstips från tessanKlockan är strax nio och jag tror jag startade dagen med ett gammalt ägg. Om inte annat lär vi märka det på föreläsningen om någon timme. Men det är fredag, så vad gör det egentligen?

Det var längesen jag gav er tips nu. Tänker att det är dags igen. Kanske snarare påminnelser än tips. Sånt jag anser man borde tänka på. Låt mig presentera tre fina från mig till dig:


▸ Släng bort serien för en stund. Även om det numera är en norm under höstkvällar. Iväg med skärmen för ett tag och ta hand om dig själv i stället. Ta en varm dusch (eller ett bad om man har sådan lyx), tänd ljus, laga god mat och läs en bok! Gör något du och din kropp mår bra av i dessa kyliga tider.


Gör en spontanare. Oftast är mina bästa stunder i livet när något oplanerat sker. Allt som bestäms i stunden. Grabba tag i kompisen för en fredagsfika eller dansa hela vägen hem bland höstlöven. Livet blir lite roligare om vi inte vet vart dagen tar oss.


▸ Sluta övertänk och låt saker bli som dem blir. Grejen är att man aldrig kommer kunna kontrollera allt i livet ändå. Och bra är väl det. Tänk om vi haft full kontroll varje minut året om. Hur kul hade det varit egentligen? Noll överraskningar. Gör ditt bästa och lita på att allt blir bra i slutändan.


Charma fredagen nu hörni!#nouw #nouwinspo #bestofnouw #tips

Gillar

Kommentarer

granfeldts
granfeldts,
Så himla fin är du, haha åh den sista punkten är sådant bra tips! Är så typiskt mig <3
nouw.com/granfeldts
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tusen tack fina du, värmer att få höra! <3
nouw.com/tessjohans
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tusen tack fina du, värmer att få höra! <3
nouw.com/tessjohans
linndossing
linndossing,
Sista punkten tog mig med storm, SÅ RÄTT! Måste släppa på livet lite <3 Kram
nouw.com/linndossing
Tessjohans
Tessjohans,
Åh så fint att höra! Det måste man verkligen, även om det kan vara hur svårt som helst ibland! Stor kram <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229