fem juni favoriter

1. Post Malone. Behöver jag säga mer än så? Förutom det att jag har gått och kärat ner mig i hans senaste album, har jag även funnit låten. Låten med stort L. Älskar texten och att han liksom sjunger ihop meningarna. Vet inte hur jag ska förklara, bara så underbar.

2. Mitt favoritkonto på instagram just nu drivs av Sorelle Amore. En sjukt vacker kvinna som tar otroligt fina bilder. Reser mycket gör hon med. Flödet är förtrollande.

3. Att ha den där lilla bullen och låta resten falla fritt. Har haft det så ganska ofta innan med, men extra mycket nu. Tycker att både själva frisyren blir gullig och obrydd, men ändå vacker.

4. Måste ju även slå ett slag för mina solglasögon! Har aldrig varit den typen som använder solglasögon för en snygg och bekväm look. Snarare har brillorna plockats fram i nödfall likt ett survival kit. Men nu har jag faktiskt hittat ett par som jag mer än gärna slänger på mig, även om det knappt är sol.

5. Alltså tatueringar likt dessa, har gått och blivit helt kär! Så simpla men så otroligt fina. Man blir ju en aning sugen på tatuering nr 2, men det lär nog få vänta ett tag. Eller vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229