Får man uppskatta Sverige?

Hur fint är inte Sverige ändå? Detta avlånga lagom land formad som en krossad falukorv. Jag tror aldrig att jag har uppskattat Sveriges natur såpass mycket som nu. Resor i all ära, det finns tusen otroliga destinationer därute. Många man absolut inte får missa här i livet. Men det är något med Sveriges natur som kan vara så simpelt underbar. Jag tror att man lätt glömmer bort det.

Spenderade i alla fall min fredag på detta viset. Med fina vänner, sol och bad. Stunder som direkt förvaras i minnesbanken.

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Jag ÄLSKAR sverige! Det är så underbart på så många sätt och precis som du säger är naturen så simpelt tokvacker. Älskar Sveriges skogar, vattenfall och undangömda smultronställen 😍.
nouw.com/bellevetherese
Tessjohans
Tessjohans,
Ja men eller hur!! Det är så himla vackert och krävs såpass lite för att man ska tycka det är fint! 😍 Smultronsställen är nog bland det bästa, man har ju vissa platser som är guldkorn!
nouw.com/tessjohans
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Det är lätt att bli hemmablind. Men under sommaren finns det inget annat ställe jag vill vara på än Sverige, möjligtvis Finland. Fattar inte dom som åker utomlands då när naturen är som vackrast och det för en gångs skull finns chans att vädret är bra-och dessutom betalar extra mycket då det är högsäsong.
nouw.com/jossustravelpics
Tessjohans
Tessjohans,
Håller helt och hållet med! Känns roligare att vara här under sommaren och i så fall boka en resa när det blir mörkare tider. Finland verkar vara himla fint med 😍
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229