Ett liv här på jorden

Under min uppväxt har jag alltid fått höra att allt är möjligt bara man tror och vill. Att man ska ha drömmar och tankar om livet. Min pappa har ofta påpekat att man bara får ett liv här på jorden, då gäller det att göra det man älskar medan man kan. Ett tankesätt som jag beundrar och omfamnat själv.


Jag vill inte sitta på ett kontor om tio år och göra något för att endast tjäna bra med pengar. Det jag vill är att passa på att leva och kämpa för allt jag älskar. Min syn på saken är att man hellre bör spendera sin tid på något man brinner för. Om det nu inte skulle genera till en drös med pengar, so what? Om du vill bli pilot, kör! Vill du bli skådis? Kör på! Ge hela ditt hjärta i allt som känns bra. Det kan vara vilken dröm som helst, det spelar ingen roll, för inget är för stort. Viktigast av allt är att det är det du vill och tror på. Att du mår bra av att gå just den vägen.Om vi nu inte skulle leva för det vi drömmer för, vad gör vi då ens här? Vi lever på en jord full av både gott och ont. Varje dag sker det såpass hemska saker att magen vrider sig och hjärtar slocknar. Sådant som får en att undra om allt är värt någonting. Därför är det så viktigt att få drömma. Drömmar är det som får oss att leva och tro. Det är det som tar oss framåt.Mamma har följt sina drömmar och jobbar nu med något hon älskar. Medan min bror gick sin väg och lever nu sin dröm inom hockey. Jag tror att det är därför det verkligen har blivit så viktigt för mig att göra just det jag känner. Det är något jag växt upp med och som blivit så naturligt för mig.Ingen dröm är omöjlig, glöm inte det. Så ge aldrig upp! Du kommer klara det här! Det kanske tar ett tag innan du når fram, du kanske snubblar hundra gånger och aldrig mer vill resa dig upp. Men det är en bit på vägen. Vad skulle hända om vi gav upp så fort något inte gick rätt? Då skulle ju allt här i världen vara halvgjort. Se det som att du bygger ett hus. Om en bräda går sönder, skulle du sluta där? Eller skulle du gå och köpa dig en ny bräda för att försöka igen?

Drömmar är bland det finaste vi har. Så lev och kämpa för dina drömmar. Man vill inte ångra sig när resan börjar nå sitt slut.


Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Grymt inspirerande inlägg, tusen tack!!
nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
Tessjohans,
Åh va glad jag blir, tack!<3
nouw.com/tessjohans
Josäfin
Josäfin,
Alltså WOW, älskar tatueringen du har på armen!! 😲
jossanamigo.blogg.se
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket fina du! <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229