Enkelheten i livet och en lista

Inte visste jag att en kunde älska sin cykel så. Uppskatta turen med en podd och le mot förbipasserande främlingar. Andas in och tänka att det här kan nog vara livet, enkelheten. Exakt såhär vill jag må om tio år på barnvagnspromenad. Låt mig alltid få vara i stunden, känna och ta tillvara. Håller mig om hjärtat för att det blir så.Humör idag: Glad, peppad och ett "nu ger vi järnet" humör.


Dagens planer: jag ska springa en runda, redigera vår film och äta massa sushi. Mitt favvoställe har öppnat i stan nu, så ni vet vart ni hittar mig nu. Jajamän.


En fundering: Rosen ni såg i gårdagens inlägg, den hittade jag på parkeringen. Ensam i mitten. Kan inte låta bli att undra vad som gjorde att den hamnade där. Ett misstag? Kanske ramlade den ur bilen i brådska. Dramat inom mig drar sig till ett scenario med ett parbråk, att rosen kastades till marken i oense. Inget vet. Vi lär nog aldrig få veta heller.


Ett tips: Gör egen ramen!! Om ni gillar det förstås. Enkelt, mättande och underbart. Lovar er. Jag följde detta recept, mest för att det var första gången och jag ville börja med något enkelt.


En hemlis: Är redan nu rädd för att föda. Tänk er att ett helt barn liksom ska ploppa ut där? Självklart kommer det vara värt det och jag lär nog inte skaffa barn (om jag nu ens kan bli gravid, inget att ta för givet) förrän om minst fem år. Men ändå, kan inte riktigt släppa den där skrämmande tanken.


#nouw #nouwinspo #lista #blogglista #välmående #tankar

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Va fin du är! 😊nouw.com/soderluundd
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket fina du! <3nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Fina du, jag håller tummarna för att du får leva ditt liv i stunden - det är något även jag strävar efter varje dag! Det är så härligt! <3 Och även jag är så otroligt rädd för just att föda, hur läskigt men som du säger det kommer vara vårt det! Kram finaste, tycker så mycket om din klokhet! <3nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh och jag håller tummarna för dig! Känns som man uppskattar livet mer då <3 Skönt att inte vara ensam! Tänker det med, det är ju verkligen värt det, man får nog bara kämpa sig igenom smärtan och allt sånt <3 Kram på dig fina Johanna ❤️nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229