En viss sorg med avslut


Har tänkt på det här en del under senaste veckorna. Att det finns en viss sorg med att kursen snart är slut. Medieproduktionen alltså. I början trodde jag inte alls att klassen kunde vara så härlig. På alla sätt och vis. Men varenda en är bra. Hela gänget är bra, mer än bra.

Vi var ju ute och så i fredags förra veckan. Det jag har berättat om. Bowlade, dansade och slog ut tänder. En grupp med åldrar från nitton till trettio, ändå fungerar det på något fint vis. Vi fungerar.

Allt i livet har ett slut. Kanske är det inte förrän man faktiskt närmar sig slutet, som man inser hur mycket tiden betytt? Har ni också känt så? Som om allt man vill är att trycka på nödstopp och stanna tiden. Bara vara kvar ännu lite mer. Oavsett är jag otroligt tacksam för att jag lärt känna detta gäng härliga människor. Jag kunde inte ha tagit ett bättre beslut denna höst.


#nouwautumnchallenge #nouwinspo #skriverier

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Hur gick det när du bowlade?
nouw.com/simonandersson
Tessjohans
Tessjohans,
Det gick superbra! 😃
nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh, jag känner igen den känslan fina du! <3 Jag vet ju att du studerar, men vad är det du studerar för något? <3 Kramis
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh va fint! <3 Just nu läser jag Medieproduktion med inriktning på hälsa, livsstil och välfärd. Väldigt mycket om just medier och hur det påverkar oss, men också en hel del med just produktion. En aning åt journalistikhållet skulle jag påstå. En superintressant kurs som fått mig att fundera vidare kring denna väg! <3 Kram på dig!
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229