En titt på veckan

Godmorgon på er!

Det är vecka 6. Fattar inte riktigt hur man kunde snabbspola januari sådär. Känns som om det var igår vi skålade in 2019 med champagne i handen. Men vad gör väl det när vi är på g mot ljusare tider.

För mig kommer den här veckan bli en aning lugnare, vilket är otroligt skönt. Mer tid till sådant jag vill göra nu innan kursen börjar.Veckans mål: Försöka få in lite mer promenader om dagarna. Extra härligt att gå när kylan biter tag om kinderna.

Veckans pinterest-text: Träffade mig pang och bom. Om jag jämför jag nu och jag för exakt ett år sedan, finns det så mycket som förändrats. Även om man kanske är samma person i grund och botten, är man ändå inte det. Häftigt hur man hela tiden utvecklas.

Veckans bok: Fortfarande Tid: Livet är inte kronologiskt av Alex och Sigge. Har inte riktigt haft tid pga jobbet förra veckan, så ser fram emot dessa dagarna.

Veckans planer: Jag ska på möte inför ett filmprojekt, ta en fika med farmor och kusin, umgås med min bror och kolla mello. Lite så. Blir säkert en hel del där emellan också. Fun, fun!

Veckans låt: Som jag fastnat för Billie Eilish, så bra!! Lyssna:


Veckans mat: Har sakta men säkert börjat ta mig ur min fil-och-musli-period. Tror jag föråt mig på det haha, för att vara ärlig. Kanske att gröt-perioden börjar smyga sig tillbaka. Vi får helt enkelt se vart dagarna tar mig.

Veckans tips: Drick ur vinglas. I lördags gjorde jag middag och hällde upp mjölk i ett stort vinglas. Bara känslan av att hålla i ett vinglas är wow.


#nouw #nouwinspo #vardag #veckan #planer #lista

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag älskar att dricka juice ur vinglas så gott ju 😍
nouw.com/emmamehrali
Tessjohans
Tessjohans,
Åh jaa verkligen, blir en helt annan känsla med! 😍
nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Historiens bästa tips helt klart, som har har att tacka dig för det! 😃 Du är så otroligt fin vännen, så härligt med en lite lugnare vecka! Se till att njuta! <3 Kramis
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh så kul att höra! En sån liten grej kan göra så mycket 😍 Du med fina Johanna, hoppas din vecka blir underbar <3 Kram på dig!
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229