En jul för ett år sedan

Under allt plugg har jag inte hunnit med mycket juligt i år. Självklart har läggan pyntats (även om det är ytterst lite) och Last Christmas spelats på repeat. Likaså har jag hunnit med julmarknad och två adventsfiranden, har bara inte lyckats fånga allt på bild.

Därför hoppar vi in i tidsmaskinen och åker tillbaka till innan julafton förra året. Hur såg det egentligen ut?Som vanligt åt jag väldigt mycket gröt, finns verkligen en kärlek i denna enkla men ack så goda frukost.Det bakades lussebullar. Charmiga utan någon egentlig form. Visste inte riktigt hur man skulle få till sådana man alltid får av farmor. Smaken däremot, den blev perfa.Det togs många självporträtt i badrummet. Kan inte riktigt låta bli att sakna min knarriga gamla lägenhet ibland. Charmig, gammal och fin.Jag förberedde julklappar. I år har jag endast fixat två, känner en krypande panik. I helgen får det bli julshopping.Halmstad var julfint.Byggde pepparkakshus och hade julemys hemma hos Kristine.En kall kväll skulle jag iväg och såg ut såhär.På stora torg fanns tomten och hans kör.Hade ännu mer julemys med dessa grabbar och Jenny.Fikade mycket med Marija.Fotograferade lillebror.Och lyckades fånga oss syskon - 1 på bild. Beskriver ganska bra hur det brukar gå.

Om ett tag svänger jag hem till Halmstad igen och då blir det jul a la 2019. Tror vi kan förvänta oss en riktig mysjul! Eller vad säger ni?


#nouw #nouwinspo #bestofnouw #jul #december #vardag

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh men vilket mysigt inlägg vännen! <3
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack fina du! <3
nouw.com/tessjohans
Emma Engström
Emma Engström,
Himla mysigt inlägg och det kan verkligen vara kul att kika tillbaka på hur det varit tidigare år! <3
nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket fina du! <3 Håller verkligen med! <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229