Du är du och du är bra

Alla är på en egen resa livet igenom, en resa med upp- och nedgångar samt en massa stunder då man bara behöver en kram. Man kämpar och tacklas med inre tankar, men även ord från ens omgivning.

Jag som många andra har gått igenom taskiga tankar om sig själv, för liten rumpa, för mycket fett, alldeles för små bröst, platt hår, tjocka vader, inte tillräckligt smal, fula öron, bristningar, man helt enkelt inte tillräcklig. Men vet ni vad, åt helvete med det. Åt helvete med alla dessa nedvärderande tankar. Du är du och du är bra. Oavsett vad, din kropp är ditt skal, den du kommer leva i resten av ditt liv. Man måste låta sig själv älska varenda liten del, för att du och din kropp är operfekt perfekta. Det finns ingen annan som tar hand om dig så mycket som din kropp. Uppskatta den och låt inte några negativa tankar släppas fram.

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här mer än att man måste acceptera sig själv och leva livet fullt ut innan det är försent! Låt inga tankar hindra dig. Ta hand om er. Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229