du är badass bra!

Jag tror att vi alla kan komma överens om att det finns vissa situationer då man känner sig mer osäker. Där man inte riktigt vågar släppa fram sitt riktiga jag eller tappar tron. I jobbintervjuer, på tävlingar eller under redovisningar, följt av massa fler tillfällen. Man blir nervös, fumlar och vågar inte.

Ibland behöver vi bara en spark i baken och lite pepp. Det kommer alltid finnas stunder då självkänslan vacklar. Därför vill dela med mig av vad som har fungerat för mig. Vad som har fått mig att få en bättre självkänsla och vågar vara just mig.

Förhoppningsvis hjälper det någon därute!Dansa framför spegeln.

Ni kanske tror jag är dum i huvudet nu. Hur i hela friden ska det hjälpa en att bli mer självsäker? För att vara helt ärlig, jag har verkligen ingen aning. Jag är den typen som verkligen älskar musik och lever mig in i den till hundra procent. Framför spegeln är jag en rockstjärna aka badass.

På något sätt tror jag på att löjla sig framför spegeln. Allt behöver inte vara så seriöst hela tiden. Ibland behöver vi bara få släppa ut känslor och köra järnet. Jag tror att den energin man känner där och då - framför spegeln -, den tar man sedan med sig under dagen. Att man liksom utstrålar lite extra lycka och känner sig som Beyonce.

Om något så blir man en hel del gladare och det ni, det är en känsla man ska ta tillvara på!Ta saker med en nypa salt.

Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag har gjort bort mig. Det händer minst en gång om dagen, tro mig, jag är mästare på det där! Men genom åren har jag lärt mig att det faktiskt inte är så farligt. Varje dag hamnar folk i pinsamma situationer och vet ni vad? De överlever galant! Smågrejer som händer just nu kommer antagligen inte spela någon roll om fem år.

Man råkar vinka till en främling, halka framför ens crush eller prutta under en magövning på gymmet. Ibland måste man våga bjuda på sig själv och inte ta livet på så stort allvar.

Va inte så hård mot dig själv, ta det med en nypa salt och se det som en rolig grej!Ändra ditt sätt att tänka.

Våra tankar har en väldigt stor påverkan på oss, även om det inte alltid känns så. Om vi går runt hela dagarna med tankar som att vi inte duger eller hur vi är sämre än alla andra, mår vi tillslut inte bra. Vi måste sluta upp med att klanka ner på oss själva. Allt det där negativa skulle vi aldrig säga till en bästa vän, eller hur? Så varför är det något vi ska intala oss själva?

Vi blir vad vi tänker. Istället för att fokusera på det som gått dåligt, byt fokus till det positiva. Kanske var det något du inte fixade denna gången, då tar du det nästa gång! Har du en jobbig dag framför dig, tänk på guldkornen under dagen. Det behöver inte vara stora grejer. Vi tar ett steg i taget, även om det är ett litet steg.

Försök se det fina med dig och det du har framför dig. Jag lovar att du kommer må mycket bättre samtidigt som du allt mer vågar tro på dig själv.Tänk på hållningen.

När vi sträcker på oss och håller en god hållning, känner vi oss mer badass. Det är i alla fall något jag vill påstå. Bara genom att lyfta blicken och skjuta fram bröstet en aning, får vi en helt annan känsla. Även här blir man lite mer som Beyonce och snor lite av hennes power.

Något som jag har märkt är att jag blir mer öppen och gestikulerar större. Det blir lättare att sväva ut och verkligen våga tala för det man tror på. Det hade inte varit lika lätt om min hållning hade varit mer stängd. Jag tror absolut att det här är en hjälp på traven i att bli mer trygg i sig själv.

Om man inte brukar gå runt och sträcka på ryggen så kör på "fake it till you make it", tillslut kommer det bli en vana!


Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hur grymt bra inlägg!? & SÅ fin du är <3
nouw.com/emmaengstrom
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack fina du!<3
nouw.com/tessjohans
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Vad fantstastisk du är, du är verkligen så himla bra vännen! Väldigt fin till på köpet, kram på dig pärlan! <3
nouw.com/lillystromqvist
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket fina du! <3 Blir superglad av att höra detta! Hoppas du haft en underbar fredagkväll, kram på dig <3
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229