det slår, hjärtat hela tiden

I stickad kofta på en köksstol. Morgonen efter en prat och bubbelkväll. Glas, lära känna och bekännelser. Det händer, alla händer. Hela tiden. Ler med hjärtat under vakna timmar. Tror, vet att det är såhär det ska vara. Enkelt och rätt. Underbart.Hade tacokväll i veckan, med Lou. Vi levde sambo under några dagar.Lovade bort minisar till elefantöron.Suttit på föreläsningar, tagit toaselfies och börjat använda halsduk.Pluggat och kollat serie. Det är mindre än en vecka kvar till första tentan. Hjälp. Tror jag har glömt hur man faktiskt pluggar inför prov.

Kanske blir det lite hål här på bloggen under kommande dagar. Känner att jag måste fokusera på tentaplugg och att bli frisk från min tusen år långa halsont. Men vi gör så gott vi kan.

Om ni känner för det, så kan ni slänga in en fråga till frågestunden här!


#nouw #nouwinspo #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Artbyellinor
Artbyellinor,
Lycka till med pluggandet fina du, det kommer gå bra! Det kan vara välbehövligt att pausa det andra runt omkring och bara fokusera. Verkar som du är i en mysig period med allt som händer för dig, får så mysiga höstkänslor av dina inlägg!
nouw.com/artbyellinor
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket fina Ellinor! Känner det med, behövs pauser för att orka med allt annat runt omkring med! Så fint att höra, känns verkligen som hösten och mystiden är här nu! <3
nouw.com/tessjohans
Cezia
Cezia,
Lycka till på tentan!❤️
nouw.com/cezia
Tessjohans
Tessjohans,
Åh tack så mycket! ❤️
nouw.com/tessjohans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229