Denna vecka

Måndagen börjar vagga mot sitt slut och vi är inne på den sista veckan år 2017! Helt sjukt vad året har flugit iväg. Så vad skulle inte sitta bättre än en liten lista?

Så denna vecka:

Vill jag: Göra allt av det 2017 har kvar att erbjuda. Kanske träna, shoppa och pynta lite extra. Vara lycklig med förstås.

Ska jag: Jobba några dagar, nästan så man har saknat det lite över jul. Sen såklart, höjdpunkten denna veckan: nyår! Kvällen ska firas med vänner, (läs mycket) glitter och champagne. Kommer bli kalas. Köpt massa glitter och glamour inför denna kväll.

Fina Vilma under en picknick i somras.

Är ledordet: "When you get the choice to sit it out or dance, I hope you dance". Kort och gott, ungefär: ta alla chanser livet ger dig!

Är jag tacksam för: Familj och vänner (såklart! Värt mer än allt guld i världen). Även för att jag kanske äntligen har ett hum om vad jag vill göra med mitt liv och det ni, det har jag inte haft på länge.

Så glad över att ha dessa tjejer i mitt liv. Även om alla är lite överallt hela tiden så är ni ändå alltid där!

Tipsar jag om: "Ett vet jag säkert" en bok av Oprah Winfrey. Hennes krönikor samlade i en och samma bok. Där delar hon med sig av tankar om livet och alla dess känslor. Är verkligen helt uppslukad av denna bok, hon är ett geni! Läs, läs, läs!

Hoppas jag: Kommer bli grym med mycket skratt och underbara människor samt massa dans!

​Till sist den omtalade boken, vilket ni kanske förstår!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229